writing-img

Regres

clock-img

01.07.2007, 00:49

clock-img

Sandrin

pencil-img

412

Mene pa zanima, če sem upravičena do regresa. Zaposlila sem se pred enim mesecem in to je moja prva služba. Delam pa v javni upravi.

clock-img

01.07.2007, 00:52

clock-img

Anonimen

Če imaš pogodbo za nedoločen čas, potem ti pripada. Če jo imaš za določen čas, dobiš sorazmerni del zaposlitve.
Če se zaposliš v prvi polovici leta, ti vedno pripada regres. In če ti ga seveda ni izplačal že prejšni delodajalec.

clock-img

01.07.2007, 09:27

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz imam zelo podobno vprašanje-zaposlila sem se 15.6., za določen čas: torej mi pripada približno polovičen regres? Kdaj pa naj bi bil izplačan?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

01.07.2007, 13:38

clock-img

lejci86

pencil-img

114

ojla.jst sm se zaposlila 14.1.2007 .delam v javni upravi za določen čas do konca leta.a dobim kaj regresa in kdaj?

clock-img

01.07.2007, 16:17

clock-img

Anonimen

Eya: ti ga dobiš za 15 dni junija, v decembru pa preostali del. Lahko da ga dobiš tud kar zdaj sorazmerni del za pol leta in 15 dni.

Lejči86: ti bi ga morala pa dobit celega normalno kot ostali zaposleni.

clock-img

01.07.2007, 21:06

clock-img

živa

pencil-img

2366

Z regresom je tako kot z dopustom. Če v tekočem letu delaš manj kot pol leta, ga dobiš sorazmerni del, torej od 1/12 (če delaš samo en mesec) do 1/6 (če delaš pol leta), Če delaš en dan več kot pol leta v tekočem letu (tudi če si na porodniški), ti pripadata cel regres in cel dopust. Izplačajo pa ti ga takrat, ko oddelaš pol leta in s tem pridobbiš pravico do koriščenja celotnega dopusta. 

Lp,

živa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem