writing-img

Regres - nakazilo

clock-img

24.06.2011, 08:12

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Če jaz prav razumem, se regres mora izplačati do 30.junija? Za tiste firme, ki so imele dobiček.

clock-img

24.06.2011, 09:29

clock-img

tjasaoasis

pencil-img

120

Do 1. julija, v primeru da ima pa podjetje likvidnostne težave pa je čas do novembra.

clock-img

24.06.2011, 16:50

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Ampak to je zadnje čase samo še na papirju napisano pravilo-da se mora se že dolgo ne držijo več vsi,tako da si nič ne moreš če ni.user posted image

clock-img

01.07.2011, 17:56

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Ravnokar ugotovila, da se pri nas ne držijo tega napisanega pravila. Ampak priznam, da sem bila danes pozitivno presenečena, ko so me človeško prosili, če lahko regres dobim nakazan septembra in bi ga v primeru nujnosti sicer dobila, ampak HB se nisva za dopust zanašala na moj regres (tako, da sem pač rekla, da naj nakažejo, ko ga bodo lahko).... komplicirat ne mislim, ampak očitno je to res le napisano pravilo, ker smo poslovali pozitivno, ampak je bil ves dobiček prenešen v rezerve (prav user posted image ), bo pa za jesenske počitnice več ostalo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem