writing-img

Revija Cicido ali Zmajcek?

clock-img

03.06.2009, 12:33

clock-img

Ana009

pencil-img

204

Necaku nameravamo za RD podariti narocnino na revijo Cicido alli pa Zmajcka.

pri nas imamo Cicido in smo z njim zelo zadovoljni. Tamala ga kar naprej lista in studira, nalepke so super, edino kar me moti, da so pravljice vcasih tako butaste ali pa kje drugje cisto mim ustrelijo..

Verjetno katera pozna revijo Zmajcek? Pa me zanima, komu je namenjena in ali vam je bolj vsec kot Cicido?

clock-img

03.06.2009, 12:35

clock-img

Anonimen

Mi imamo oboje. Zmajček je ql, ker ima veliko nalog. Pa zgodbice so fajn. Pa še za starše je prispevek noter.

clock-img

03.06.2009, 13:19

clock-img

t5t6

pencil-img

611

Koliko je tvoj nečak star? Ker ti dve reviji nista primerljivi glede starosti otrok. Zmajček je bolj primerljiv s Cicibanom, je pa v Zmajčku več nalog, ki so primerne za 6-8 let. Pri nas so se v 1 in tudi sedaj v 2 r na Zmajčka naročili vsi oroci, ker te naloge rešujejo kar v šoli.

clock-img

03.06.2009, 13:30

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mi imamo obe reviji in sicer zdaj že drugo leto, je pa tavelika zdaj stara 4,5 let. Meni osebno je bolj všeč Zmajček, tamala pa ima skoraj raje Cicido.

clock-img

03.06.2009, 13:53

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Pri nas smo meli naročeno oboje. Ampak zanimanja za Cicido glih ni bilo, tak da smo ostali samo na Zmajčku.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

03.06.2009, 20:06

clock-img

tins

pencil-img

385

Mi imamo tud oboje, ampak če bi se mogla odločit za enega, bi zbrala zmajčka, ker je  res super, zaradi toliko nalog in nalepk. Tudi pri nas vse rešimo, čeprav ima tamala šele 4 leta- jih rešujeva skupaj. So pa tudi ful lepe ilustracije in krasne pesmice in pravljice.

clock-img

04.06.2009, 11:40

clock-img

Ana009

pencil-img

204

hvala za odgovore.

Bom narocila Cicido, ker je za Zmajcka se premajhen (2 leti).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem