writing-img

Revije za najmlajše?

clock-img

15.10.2007, 11:24

clock-img

redo

pencil-img

6

pozdravljeni!

sem nova na forumu in nikjer nisem zasledila debate o tem katero revijo kupujete svojim malčkom. Js imam pri vsej izbiri problem katero izbari, kaj svetujete?

Hvala, lp

clock-img

15.10.2007, 11:32

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Za malčke se meni zdi najboljši Cicido.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

15.10.2007, 11:36

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

men je tud cicido všeč.mini bomo pa letos kdaj kupil,če jo bo kej zanimal ga bomo pa naročil

clock-img

15.10.2007, 11:44

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Naš bo star 3 leta in sva mu naročila Mini planet. Ga zelo zanimajo živali in druge svari v naravi. Smo zadovoljni.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

15.10.2007, 12:19

clock-img

solatja

pencil-img

952

cicido je od 2. let dalje? a je katera za še mlajše? user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

15.10.2007, 13:22

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Men je ful všeč Cicido, ga imamo letos naročenga, zmajček se mi zdi za 3 letnico še preveč besedila, pikapolonica pa premal besedila pa preveč unih zadeva za reševanje. cicido pa vsak dan gledamo, da je že čist raztrgan in znova in znova mormo prebrat. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

15.10.2007, 14:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.10.2007, 14:49

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mi imamo že kakšno leto naročen Cicido in ga naš sedaj triletnik komaj čaka.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

15.10.2007, 17:26

clock-img

redo

pencil-img

6

Moja je stara dobre 2 leti in je Cicido ne zanima. Zdaj sem kupla PAMPI, neka nova revije je ful za reševat. Naša je kr vesela. Samo se mi ne zdi preveč strokovna, tk da ne vem...

clock-img

16.10.2007, 08:27

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

user posted image user posted image user posted image   Cicido   user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2007, 18:58

clock-img

redo

pencil-img

6

Razočara sem nad vašimi odgovori. Kot da obstaja samo Cicido in ga berete čisto vsi.
Pričakovala sem več primerjav in konkretnih komentarjev zakaj je neka revija dobra in zakaj ne.

clock-img

22.10.2007, 19:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: redo

Razočara sem nad vašimi odgovori. Kot da obstaja samo Cicido in ga berete čisto vsi.
Pričakovala sem več primerjav in konkretnih komentarjev zakaj je neka revija dobra in zakaj ne.

A delaš seminarsko?

clock-img

22.10.2007, 19:09

clock-img

Anonimen

Pojdi v knjižnico in si jih tam oglej. Za strokovno mnenje vprašaj knjižničarko.

Moje so prijazne in rade svetujejo user posted image

clock-img

23.10.2007, 07:32

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

IZVIRNO SPOROČILO: redo

Mogoče pa vsi beremo Cicido???? Bodi vesela, da smo ti odgovorili na vprašanje. In konkreten komentar, zakaj je revija dobra? Pri nas zato, ker otroka pritegne. In zaenkrat samo to šteje. Ker dokler je revije niso zanimale, jih samo počečkala, nalepke nalepila na omaro in to je bilo to. Za to bi lahko naprintala par sličic, da jih pobarva, in kupila nalepke za par tolarjev v trgovini.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem