writing-img

Revma

clock-img

07.04.2008, 18:49

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Zadnji dve leti imam težave z bolečinami v sklepih. Ko se meša vreme, se mi občasno, vendar zadnje čase vedno pogosteje pojavljajo močne bolečine, predvsem ponoči. Kolikor sem informirana bi to lahko bila revma, ki jo žal imamo v družini( sestra in teta, ki ima hudo obliko).
Bolijo me ramena, kolena, kolki, členki prstov na rokah in nogah....hudo, res.

Zanima me, kaj lahko sploh storim? Kolikor mi je znano, ni pomoči razen, da se šopaš z analgetiki, česar se izogibam. Zaradi dojenja in zaradi stranskih učinkov.
Obstajajo kakšne vaje? Bioresonanca kaj pomaga v teh primerih?
Koliko si lahko športno aktiven, če imaš revmo? Danes sem hotela kolesariti, pa sem se skoraj zjokala od bolečin user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

07.04.2008, 20:01

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja mama pravi, da ji je ob močnih bolečinah zdravnica rekla, da naj vzame lekadol. Nisem pa prepričana, da res kaj pomaga.

clock-img

07.04.2008, 20:38

clock-img

klavdijas

pencil-img

406

Preberi si knjigo Giraud W. Campbel : Zdravniško preiskušeno domače zdravljenje artritisa. Pol boš pa videla kaj naredit. Predlagam ti, da ne ješ analgetikov in razni protibolečinskih tablet in se obrmneš na kakšnega bioenergetika, homeopata ali pa mogoče  Bownovo terapijo.

Lep pozdrav,

Klavdija

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem