cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rezervacija

clock-img

13.05.2008, 20:25

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

A boste čez poletje, se pravi 2 meseca - julija in avgusta tudi ve plačevale rezervacijo, da pač otroka počaka mesto v vrtcu. 30 ojrov za R?? Kdo se tukaj norca dela? A je to v navadi?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

13.05.2008, 20:32

clock-img

vcugmas2

pencil-img

145

Pravice ni. Sestra je morala lani plačevati rezervacijo za sprejem v jasli celo leto. Od rojstva do vključitve v jasli. V nasprotnem primeru je mesto ne bi čakalo.
Sramota za državo!
Mislim, da so pozabili na dejstvo, da je potrebno povečati kapacitete v vrtcih, glede na to, da se število novorojenih otrok povečuje.

clock-img

13.05.2008, 22:55

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Meni se pa to zdi ok.
A ni bolje da ti vsaj dajo to možnost, da plačaš manj kot pa da bi moral plačevati polno ceno?
Saj vrtec dela tudi čez poletje, tvoja izbira je ali dva meseca na hodi v vrtec. Prostor v vrtcu te pa čaka.

no, jaz sem bila kar zadovoljna ko sem videla, da je 30% polne cene.

clock-img

14.05.2008, 07:22

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pri nas je tudi taka cena, da je boljše, da ga imaš v vrtcu.

Vcugmas, tudi jaz sem plačevala ob vpisu rezervacijo, vendar pa so mi ob prvem plačilu položnice to rezervacijo odšteli, tako da nisem plačala, kolikor bi pač morala.

clock-img

14.05.2008, 09:00

clock-img

dana

pencil-img

1395

V naši občini je bilo lani prvič uvedeno, da si plačal 50% cene, ki jo plačuješ, če je bil otrok odsoten 30 koledarskih dni skupaj - v enem kosu.
Letos je tudi tako.

Pri nas itak ne pride v upoštev da bi bil oba meseca odsoten, ker sem doma samo 3 tedne. Za dodaten teden bom pa kako babico angažiralauser posted image .

clock-img

14.05.2008, 19:59

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Meni se pa to zdi ok.
A ni bolje da ti vsaj dajo to možnost, da plačaš manj kot pa da bi moral plačevati polno ceno?
Saj vrtec dela tudi čez poletje, tvoja izbira je ali dva meseca na hodi v vrtec. Prostor v vrtcu te pa čaka.

no, jaz sem bila kar zadovoljna ko sem videla, da je 30% polne cene.

Naja pri nas na vasi je vrtec zaprt, ker je dislocirana enota... tako, da bi jo morala voziti v mesto. Je pa opcija, ja. No saj bomo preživeli. Hvala za mnenja.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem