writing-img

Rezervacija v poletnem času (jul-avg)

clock-img

15.04.2007, 22:28

clock-img

Nejka

pencil-img

1

Zanima me, če mi bodo rezervacijo zaračunali kot polni vrtec (seveda brez prehrane), kljub temu, da otroka julij in avgust ne bo v vrtec. otrok je v Lj v vrtcu, živimo pa v Zasavju. Ko sem poklicala na našo občino, referentka s katero sem govorila o rezervacijah nikoli slišala in ne ve, da kaj takega sploh obstaja. No, neka druga referentka, pa mi je pojasnila, da občina nima denarja....user posted image
Ali kljub temu obstaja možnost nižjega plačila vrtca v času rezervacije s strani vrca!???user posted image

Za odgovor se zahvaljujem.

clock-img

16.04.2007, 09:19

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Za en mesec sem plačala 30% cene, ki jo plačujem. Moraš en mesec prej povedati in omejitve so, mislim da lahko samo en mesec na leto. Nisem prepričana. Najbolje da pokličeš ravnateljico, ti bo ona povedala.

clock-img

16.04.2007, 18:24

clock-img

Anonimen

Pri nas je rezervacija 50% od cene, ki jo plačuješ.
Mislim pa, da je rezervacija možna samo, če imaš otroka vpisanega v vrtec v svoji občini. Če je iz druge občine, rezrevacija ni možna. Pozanimaj se.

clock-img

17.04.2007, 08:17

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

V našem vrtcu rezervacija ni možna. Če ga ni v vrtec cel mesec (ne glede na to da to poveš ne vem koliko prej) plačaš polno ceno, brez prehrane...

Najbolje je preveriti v vrtcu, če je to pri vas možno. Ne na občini ampak v vrtcu!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

17.04.2007, 19:00

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Pri nas v vrtcu moramo do konca maja sporočiti kako bo otrok obiskoval vrtec v poletnih mesecih. V primeru, da otroka ni v vrtcu cel mesec, se plača 25 % cene.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem