writing-img

Riž

clock-img

18.10.2007, 10:13

clock-img

Beti S

pencil-img

217

Zanima me kdaj in kakšen riž ste dale prvič otrokom.  Naša ima 6m in nevem s kakšno zelenjavo naj ji ga ponudim.

clock-img

18.10.2007, 10:38

clock-img

SPOKEC

pencil-img

65

jaz naši kombiniram riz breskvami, marelicami, jabolkom, pri zelenjavi pa takole-skuham juhico (korenček, brokoli, cvetača, grahec, meso) dodam riž (beli) z vilico pretlačim.

clock-img

18.10.2007, 10:39

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Riž sem ponudila nekje pri 6m in to okrogloznratega v juhici.

clock-img

19.10.2007, 20:27

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Z njim mu ponavadi zgostim juhice, uporabljam bel riž. Prvič - okoli 6. meseca. Korenček-riž, brokoli-riž, tako, da je sprobal več vrst zelenjave, pol pa že zelenjavna juhica, pa notri rižek.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

20.10.2007, 22:22

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

a to uporabljate čisto navaden riž, nič baby ali kaj takega? pa je dovolj redko? si ne predstavljam, z uvajanjem bomo šele zdaj počasi začeli.

clock-img

20.10.2007, 22:24

clock-img

Anonimen

Ja, kar navaden riž. Za baby še nisem slišala user posted image .

Zraven sem skuhala tudi bučke, špinačo oz. blitvo. Mogoče še kaj, pa več ne vem.

clock-img

21.10.2007, 08:18

clock-img

hariba

pencil-img

1387

Ja baby riž obstaja, sem ga tudi že imela, samo sedaj skuham kar navadnega.jaz tudi običajno naredim zelenjavno juho z rižem in potem to vse z paličnim mešalnikom zmiksa, tako da je dovolj drobno in tekoče. Za prvič pač malo več tekočine dodaj.

clock-img

21.10.2007, 08:40

clock-img

palomina

pencil-img

25

Jaz ji poleg navadnega belega riža zmiksam še kuhane bučke, korenček, cvetačo, kolerabo, česen, čebulo in vedno dodam por da ima hrana bolj izraziti okus. Dam vsakega po malo, pa je mala zelo zadovoljna.

clock-img

21.10.2007, 13:13

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Sadja ji nikoli nisem dala z rižem. Sem ji pa dala korenček, bučko, cvetačo, brokoli...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem