writing-img

Riževi kosmiči

clock-img

21.01.2006, 19:45

clock-img

tulip

pencil-img

917

A obstajajo kakšni riževi kosmiči, kii so OBOGATENI Z ŽELEZOM , a NISO ŽE ZMEŠANI Z ADAPTIRANIM MLEKOM? Naš fantek je namreč alergičen na kravje mleko in mu rižolino pripravim z mojim, iztisnjenim..

clock-img

21.01.2006, 20:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.01.2006, 21:00

clock-img

tulip

pencil-img

917

Hvala za odgovor..ampak ta kašica ni obogatena z železom...ali pa jaz nisem videla...
Povsod piše da moraš dojenčku dajati hrano, obogateno z železom?
Zdaj res ne vem, bom pa kašico poiskala v trgovini!

clock-img

21.01.2006, 21:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.01.2006, 22:31

clock-img

atina74

pencil-img

25

Sama osebno uporabljam riževo kašico od Milupe s katero sem zelo zadovoljna (ne vsebuje ne glutena, ne sladkorja). Sem pa ravno danes bila pozorna na to ali je obogatena z železom ali ne in ugotovila sledeče: Hippova kašica ima na embalaži posebej označeno, da je obogatena z železom, kalcijem in jodom .... vsebina železa je 3,6 mg/100g, medtem ko kašica od Milupe vsebuje več železa in sicer 4,7 mg/100 g, kljub temu da na embalaži tega posebej ne povdarja, tako kot recimo Hipp in podobni. 

Tako, da ti svetujem, da si pozorna na dejanske količine, ki so v kašicah, ker je tista reklama, da je obogatena z železom lahko zelo zavajujoča. Prav tako sem osebno pozorna tudi na to, da kašice ne vsebujejo sladkorja, takih pa ni prav veliko user posted image .

clock-img

22.01.2006, 17:49

clock-img

tulip

pencil-img

917

hvala obema za ogovor!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem