writing-img

Riževo mleko

clock-img

21.09.2008, 22:47

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Ali katera daja svojemu dojenčku riževo mleko? Moja je stara 6m in ker je po navodilih treba na KM počakati do 1. leta, bi ji npr. kašo pa kosmiče pripravila z riževim mlekom. A je to "dovoljeno"?
Kupila sem ga v trgovini z zdravo prehrano vendar vidim, da ga imajo tudi v Mercatorju...

clock-img

21.09.2008, 22:51

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Lahko ji daš riževo

clock-img

22.09.2008, 12:59

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Do enega leta uporabljaj mlečni nadomestek v prahu ( če otrok nima alergij ). Riževo mleko je sicer nadomestek mleka, vendar ne vsebuje nič maščobe in drugih hranil. Če pa je otrok alergik se posvetuj s pediatrom.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

22.09.2008, 15:24

clock-img

ksenjuša

pencil-img

29

Lahko ji kupiš kosmiče ki že vsebujejo mleko in jih pripraviš z vodo.Moj jih ima zelo rad pa tudi meni so všeč(sem probala).Imaš več vrst teh kosmičev sploh v dm-u.

gašper 11,03,2008

clock-img

25.09.2008, 09:31

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Baje mora otrok do 1. leta starosti dnevno popiti vsaj 500 do 800 ml AM oz. materinega mleka, da bi dobil dovolj vitaminov, mineralov, ipd. potrebnih za normalen razvoj. Torej, če tvoj otrok spije te količine AM oz. se še toliko doji, potem mu lahko brez problema pripraviš kašice z riževim mlekom, če ne mu jih pa raje pripravljaj z AM oz. svojim mlekom.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem