writing-img

Rižko

clock-img

10.09.2009, 12:42

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Punce, kje se kupi rižko, ki se daje že malim dojenčkom proti polivanju, ne rižolino.
Sem iskala v DM in lekarni pa nimajo.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

10.09.2009, 13:46

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

to so riževi kosmiči. dobiš jih v dm, mullerju, babycentru, pa tudi v šparu, merkatorju, lekarni....
v dm in mullerju imaš od hippa, millupe, alnature... v lekarni imaš od novalaca. ma vsaka firma ima svoje kosmiče, primerni so pa vsi. Jaz sem jih kupovala v kalčku ali baby centru in sicer demeter riževo kašico (holle), ki je kao še bolj bio od bio variantuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.9.2009 13:47:36 >

clock-img

10.09.2009, 16:45

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

je že hope2 napisala- skoraj povsod jih dobiš. samo brat moraš, da ni mleka in sladkorja notri.
milupine škatle so modre barve (za te vrste kosmičev, imajo tudi žitne na ta princip), in jih dobiš v DM in Mullerju

alnatura majo tako risbico s svinčnikom gor in glutenfrei piše na njih, takole zgledajo (majo v DM)
user posted image

clock-img

10.09.2009, 22:22

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jaz sem si na biosvet.si naročila vzorce.Pa smo glih danes sprobali. Je tud Demeter, kar je, tko kot je že ena napisala-še bolj bio od bio.

clock-img

11.09.2009, 07:53

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Hvala punce. Malo me je zmedlo, ker na vseh piše od 4 mesece naprej ampak zadaj na deklaraciji pa, da lahko od 2 tednov naprej. Sem našla v dm po sliki, ki jo je mateyka prilimala.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem