writing-img

Rižolino

clock-img

20.05.2006, 18:15

clock-img

lidija74

pencil-img

65

Prav en lep pozdrav user posted image !
Že en lep čas se nisem oglasila, sedaj sem pa spet tu!

Začeli smo uvajati gosto hrano: korenčkova, jabolčna kašica, nato sokeci. Malo prej sem ji pa dala rižolino z prilagojenim mlekom. Naredila sem za pokušino 60 ml mleka in 2 mali žlički rižolina. Dala sem ji 3 žličke, več si nisem upala. Kaj pa ve mislite,koliko bi ji lahko naredila? Saj potem sem še ji dodatno naredila flaško, da se je do konca najedla user posted image ! Naslednji petrk bomo stari 5. mesecev.
Prosim za vaše mnenje in lep pozdrav!

clock-img

20.05.2006, 20:05

clock-img

Anonimen

Max je pri 5 mesecih jedel že cca 100 ml riževe kašice. In to precej gosto. Na 100 ml cca 5 žlic. Saj za začetek je dobro malo redkejša, da se navadi, potem pa komot narediš malo gostejšo. LAhko ji daš to npr. za večerjo pred spanjem, pa jo še potem podojiš oz. ji ponudiš flaško, če je ne dojiš.

clock-img

20.05.2006, 22:18

clock-img

benika

pencil-img

7793

Jaz sem Benjaminu v riževo kašico zamešala tudi spasirano sadje, da je bil okus boljši, saj samega rižolina ni želel jest. Mu ga pa vsak večer vmešam tudi v zadnji obrok mleka pres spanjem.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem