writing-img

Rižota s piščancem

clock-img

27.10.2006, 14:57

clock-img

Anonimen

Kako jo naredite oz. kaj daste vse noteruser posted image

clock-img

27.10.2006, 15:05

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Piščančje prsi narežem na majhne koščke, na olju prepražim česen, dam meso noti in ga pražim, potem dodam še zelenjavo (paprike, bučke, korenje,...kar pač imam_narezano seveda user posted image ), še to prepražim in na koncu dam še riž,  zalijem z vodo,  začimbe...to je nekako touser posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

27.10.2006, 15:16

clock-img

Anonimen

isto, sam da dam meso ven, predno dam not riž...

zakaj?? ker se mi nekak ne zdi, da bi meso potem zalila z vodo.. navada pač...user posted image

clock-img

27.10.2006, 15:25

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

ker se mi nekak ne zdi, da bi meso potem zalila z vodo..

Biba, a veš, da nato pa še pomislila nisem. Bom jest tudi tko probala, kot praviš...user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

27.10.2006, 15:49

clock-img

Anonimen

jaz pa na malo olja popražim čebulo, pa prsa na koščke narezana da zlato porjavijo pol dodam še kako zelenjavo če imam svežo drugače pa kar zmrznjno tisto ki je za mineštro, mal še popražim potem pa dodam riž in vseskup z mesom vred zalijem z vodo. v eni različici namesto zelenjave dodam pelate in grah al pa sam pelate. seveda vse skup začinim z mal vegete, bazilike, origanom,..

clock-img

27.10.2006, 15:55

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Jaz pa spet malo drugače, a precej podobno kot LARA. Najprej prepražim čebulo, nato dušim narezano zelenjavo (korenje, grah, paprika), dodam knorr kocko, sol, rdečo papriko; nato dodam na koščke narezano meso (če je mesna rižota), ponovno dušim in mešam, nato pa zalijem z vodo. Po 15 min ugasnem štedilnik in pokrijem posodo.

Pa dober tek!

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

27.10.2006, 16:40

clock-img

facka

pencil-img

789

Živjo, nekako delam po vaših receptih, uporabljam pa tudi zeliščno sol, pa malo sojine omake če daš notr, je tudi dobro.

clock-img

27.10.2006, 17:26

clock-img

Anonimen

ZELENJAVNA RIŽOTA
Narezes piscancje prsi na koscke, na cebuli preprazis korenje, grah, lahko por, koruzo .. + meso, dodas zacimbe (vegeta/zacimbe za rizoto/sol,zacimbe za pico/...) in paradiznikovo mezgo, zalijes in kuhas, dokler ni vse skupaj kuhano. (ene 20 min, da se riz skuha)

RIZOTA S CURRYJEM + PISCANCEM
File narezes na koscke. Senf, soja souce, cesen v prahu in curry v prahu das na meso, premesas in popeces na olju (sezamovo je full dobro, ampak je navadno cisto ok), zalijes (moka+voda), riz skuhas posebej. V omako dodas se malo sladke smetane in zmesas skupaj. Lahko pa naredis vec omake, pa je vsaka stvar zase.

RIZOTA S CURRYEM+PISCANCEM+BUCKAMI
Vse enako kot zgoraj, le da dodas se na koscke narezane bucke, lahko pa se papriko, paradiznik ...

LP

clock-img

28.10.2006, 10:09

clock-img

Anonimen

hvala vsemuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem