writing-img

Ribe

clock-img

17.06.2005, 22:40

clock-img

bauci

pencil-img

27

Mamice, zanima me kdaj ste začele vašim malčkom dajati ribe, mislim predvsem sveže, morske. LP.

clock-img

18.06.2005, 07:34

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Ribe se odsvetujejo do 1 leta.

L.p.:)

clock-img

18.06.2005, 10:18

clock-img

urši77

pencil-img

621

Do enega leta se odsvetujejo morske ribe (zaradi vse večje vsebnosti težkih kovin), ostale pa lahko že prej:)

clock-img

18.06.2005, 10:21

clock-img

Anonimen

Okrog 1 leta.

clock-img

18.06.2005, 19:47

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem mu ribice začela dajati preden je sploh poskusil drugo meso (perutnino ali govedino). V bistvu nisem vedela, da odsvetujejo in ker sva z možem prava uživalca morske hrane sva malemu tudi dala. Na srečo ni imel nobene reakcije tako da sva nadaljevala. Šele tukaj na forumu sem zvedela da ni priporočljivo.
Zelo rad ima rakove klešče, osliča, ribice....v bistvu še samo mehkužcev ni poskusil.

Satr je bil dobrih 7mesecev, pripravila pa sem mu za prvi "mesni" obrok osliča s krompirčkom. Njami!

clock-img

18.06.2005, 20:54

clock-img

bauci

pencil-img

27

To, da se ribe odsvetujejo do 1. leta starosti sem tudi sama nekje zasledila, nisem pa vedela zakaj. Pa mislite, a sveže ulovljene iz hrvaškega morja (orada, brancin, ovčica, frater,...) ne bi smela jesti naša Lana pri sedmih mesecih? Kmalu greva na morje, pa mislim da bo dedi zelo užaljen ko bo prišel z ulovom samo zanjo pa bo mama rekla, da Lana pa tega ne bo jedla. Kaj mislite ve?

clock-img

19.06.2005, 09:50

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Jaz sem mu tudi že dala ribe, osliča s krompirčkom, pa mi je zdravnica rekal, da lahko!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem