writing-img

Ribez-kako, s čim...?

clock-img

20.06.2005, 19:18

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Sem našla podobon debato, ampak naj ji dam samega? Gotovo ga ne bo spravila po grlu. Kaj pa če dodam malo sladke in kisle smetane,pa kosmiče? Vam je to 'apetitlih'?

clock-img

20.06.2005, 19:39

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Kako je ribez pri malih pikcih zrihtan ne vem še, vendar po mojem okusu je dober samo s sladkorjem; Drugače je preveč kisel!
Moje mnenje!
LP

clock-img

20.06.2005, 20:22

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ni nujno Huanita,da ne bo marala...mogoče ji bo pa kiselkast okus všeč...ugibam!
Jst ji ga kuham kot kompot...

clock-img

21.06.2005, 21:50

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Držala se še še bolj kislo od kisle kumarice:( Pa sem se pregrešila in ga sladkala s sladkorjem:((
Ampak ga dobi še jutri, z babano ga bo mogoče spravila dol...

clock-img

22.06.2005, 12:33

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Ja saj če ga ne spravi dol, ji daj raje kak slajši sadež. To da zraven sladkaš je sam še en nepotreben cuker. Včasih pa tudi po sebi sklepamo in mislmo, da če nam ni všeč, da tud tamalmu ne bo. Saj konc koncev, kumar ji tud ne sladkaš, jih pač ne je.

clock-img

22.06.2005, 12:59

clock-img

saratanja

pencil-img

203

!Hola!

Včerja sva z mojim 11 mesečnikom po vrtu hodila in sva kar tam odtrgala črni ribez. Sem bila prepričana, da ga bo samo izpljunil...pa ga ni. Celo prav z veseljem ga je jedel. Sva pa pred tem poskušala maline, pa so samo ven letele. Smo pa pri nas nori na češnje....samo vse majčke so postale čudno pisane:zmeden:

Nikar ne sladkaj prehitro. Mu ga pač ne dajaj in najdi kakšno drugo že samo po sebi sladko sadje. Saj je ravno v tem času tega največ. Za sladkanje bo še zadosti priložnosti:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem