writing-img

Rijina pumpica za nosek

clock-img

19.12.2007, 15:56

clock-img

Kimi6

pencil-img

146

Živjo,

to vprašanje je predvsem za Rijo in sicer, če bo v bodoče še kaj naročevala pumpice za nosek, če pa ne pa če mi lahko poveš kje se jih naroči? Mogoče se še kakšna pridruži.
Naš je star mesec in pol in ima stalno zamašen nosek, sicer mu ga čistim s fiziološko in vato, vendar ne gre vse ven.user posted image

Lp

clock-img

19.12.2007, 16:34

clock-img

Pikapoka1

pencil-img

86

Zdravo, jaz sicer nisem Rija, svetujem pa navadno pumpico za nos, ki se kupi v vsakem centru za babyte, vsekakor ne vato in ko mu tako čistiš nos, mora nujno ležazi na boku, če ne umazanije ne gre ven!
pa srečno!

clock-img

19.12.2007, 16:48

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Tukaj imaš še eno gospo s pumpicami. http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=21865

clock-img

20.12.2007, 10:01

clock-img

tinas

pencil-img

409

Kimi6, če se ne motim iščeš pupmpico za nosek, ki ima na eni strani cevko, ki si jo daš v usta in ''posrkaš'' smrkljček iz noska? take se po novem dobijo tudi v Pikapolonici in Baby centru. Pa v Italiji v lekarnah jo tudi dobiš. stane pa ene 10 eur in je res krasna invencija. Mi jo uporabljamo že 2 leti, pa tudi če zdaj že sama lepo pihne ji vsake toliko še malo ''posesam'' po nosku.

clock-img

20.12.2007, 10:27

clock-img

Padme

pencil-img

662

Kimi: Riji pošlji zasebno sporočilo in ti bo vse povedala. Jaz sem ji poslala ZS pred 14timi dnevi, odgovorila mi je še isti dan, zvečer sem ji nakazala denar (11,50€ s potnimi stroški), čez dva dni je bila pumpica pri meni doma. Hitro in sigurno...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem