writing-img

Ringaraja podarja čofotanje za 5 družin

clock-img

17.06.2009, 17:54

clock-img

Anonimen

V  uredništvu Ringaraje imamo 5 družinskih kompletov vstopnic za Svet doživetij v Atlantisu, ki veljajo do 22. julija (4 ure kopanja). Podarimo jih prvim petim, ki mi pošljejo en prijazen ZS!

clock-img

17.06.2009, 18:21

clock-img

Anonimen

punce!!!!
dobila sem vstopnice!!!!
res sem vesela, mala 2 pa se bolj!!!!saj letos ne bomo zmogli kopanja ne u morju ne v bazenu!!!!
mam idejo , da vse ki boste delezne nagrade, da se zmenimo in se skupaj doimo na kopanju.

clock-img

17.06.2009, 18:28

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

Bravo miska, uzivajte!! Pa kaksno slikico napopajte, da ostali vidimo kako ste se zabavali.user posted image

clock-img

17.06.2009, 18:42

clock-img

Anonimen

Najhitrejše prstke ste imeli  lotoska, miska_mccute, Mič II, ljupka in *pepelka*. Čestitke!user posted image
Če se uspete zmenit, bomo tudi na RR veseli kake slikice, ni pa nujno! user posted image
Upam, da bom imela v kratkem spet kaj za potalat in da pridete vsi, ki nas imate radi, na vrsto! Karte bom dala na pošto še jutri, ne pozabite poslati naslovov in info, koliko vas je. user posted image

clock-img

17.06.2009, 19:41

clock-img

Anonimen

slikice sigurno pridejo!!!!
zdaj pa se za ostale tri:
moj msn je miska@windowslive.com....ce ste za, da se zmenimo....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem