writing-img

Risanje na steklo

clock-img

03.04.2008, 14:04

clock-img

mani2

pencil-img

810

Zelo rada bi se poizkusila v tehniki risanja na steklo vendar sama nimam umetniskeha daru za slikanje pa me zanima ce mogoce katera kaksen link s predlogami za risenje ter kje bi se dalo dobiti primerne steklenice pa ugodni ceni? Najlepsa hvala za pomoc.

clock-img

03.04.2008, 20:14

clock-img

gruška

pencil-img

1774

V Lj. je kar nekaj trgovin s tem materialom - prodajajo od kontur, barv do predlog in steklenih predmetov ... to so trgovine Levček, Prometej, Pro mak... mal pobrskaj po internetu....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

clock-img

08.04.2008, 20:40

clock-img

pinfek

pencil-img

35

Antus je imel ali ima še veliko revij in predloge namenjene prav slikanju na steklo malo poglej...
so pa nasproti Mc Donaldsa na čopovi...

clock-img

17.08.2008, 14:35

clock-img

mufi77

pencil-img

26

Od otrok pobarvanke, so odličen pripomoček za podlage za slikanje!!! Da ti ne bo treba zapravljat. Obstajajo dvoje barve za steklo, ene na smolni osnovi, za čiščenje čopiča rabiš razredčilo, druge na vodni osnovi, čistiš z vodo. Na smolni osnovi, so bolj goste, lepše zapolnijo ploskve, na vodni so pa bolj redke in jih lahko očistiš samo z vodo.

clock-img

17.08.2008, 14:38

clock-img

alička

pencil-img

2082

Tudi steklenice prodajata Prometej Art & Hobby ali Antus in niso pretirano drage. JAz bi na tvojem mestu najprej pobeskala doma, se najde čuda ene zanimive steklovine. Tudi navaden kozarec poslikan z barvami za steklo se lahko spremeni v čudovit svečnik.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem