cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Risanka Barbapape

clock-img

01.11.2008, 19:36

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

V Stopu sem videla en članek o tej stari risanki. V mojem otroštvu so bile Barbapape ful popularne in se mi je malo stožilo po starih lepih časih. user posted image
Zdaj je pa nikjer ne najdeva. A katera mogoče ve, če se v originalu tej risanki kako drugače reče? Pomoč prosim , res bi jo rada gledala.

clock-img

01.11.2008, 19:37

clock-img

Anonimen

clock-img

01.11.2008, 19:38

clock-img

Anonimen

clock-img

01.11.2008, 19:40

clock-img

spps

pencil-img

14046

user posted image user posted image user posted image user posted image kje so že tisti časi....user posted image user posted image user posted image user posted image

Link za obujanje spominov....

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

01.11.2008, 20:09

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image kje so že tisti časi....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Ja, saj vem. Rajši ne računam koliko let nazaj je to bilo... user posted image

Te risanke sem našla, samo sem imela v mislih kaj za "dol vlečt". Psss, saj vem da se to ne dela. user posted image Pa po možnosti v Slovenščini, da bi še moji otroci lahko uživali ob tistem: "hip hip hip, strašni trik" user posted image
Ali pa če jih je katera v kakšni trgovini na DVDju videla. Jih takoj kupim.

clock-img

01.11.2008, 20:12

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image Ja, saj vem. Rajši ne računam koliko let nazaj je to bilo... user posted image

Te risanke sem našla, samo sem imela v mislih kaj za "dol vlečt". Psss, saj vem da se to ne dela. user posted image Pa po možnosti v Slovenščini, da bi še moji otroci lahko uživali ob tistem: "hip hip hip, strašni trik" user posted image
Ali pa če jih je katera v kakšni trgovini na DVDju videla. Jih takoj kupim.

user posted image user posted image user posted image no,no,saj taaako dolgo od takrat pa še tud niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz še mam od njih prevleko za en mali pojšter s katerim sva neločljivauser posted image user posted image user posted image

sam,skor ne verjamem,da ti bo ratalo dobit sinhronizirane risanke,mogoče pauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

01.11.2008, 21:15

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Janeja, Ropotuljica ima full teh risank.Pošlji ji zsuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

01.11.2008, 21:22

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Si me spomnila na otroštvo s to risanko 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

01.11.2008, 21:22

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Janeja, Ropotuljica ima full teh risank.Pošlji ji zsuser posted image

A res, že šibam tipkat. user posted image   HVALA!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem