writing-img

Risanka Fračji dol

clock-img

21.01.2009, 08:49

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ali mogoče kdo ve, kje bi našla risanko Fračji dol? Se jih spomnite, Fracke user posted image  ? Mojemu sineku bi jo rada pokazala, pa na TV je ni nikjer, v kakšnih video centrih je tudi nimajo, tako da res ne vem, kje naj jo še iščem? Iskala sem tudi po netu, pa je ne najdem. Mi zna kdo pomagat?

Našla sem recimo Baltazarja, Toro in Pončo (žabi), Stripya, Bojana, Snorčke... vse, razen Fračjega dola user posted image  Same hude stare risanke, ob katerih mi2 z možem skoraj bolj uživava, kot mali  user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

21.01.2009, 11:00

clock-img

oka

pencil-img

1773

Meni je bila to ena najljubših otroških oddaj in ko so bili pred časom v Živ Žavu, sem jih redno gledala. Na Youtubu najdeš Fracke, samo so v anleščini.

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 14.2.2009 21:06:29 >

clock-img

21.01.2009, 14:38

clock-img

honey

pencil-img

2567

Kje pa bi jih našla?  Ja, pa potrebovala bi sinhronizirane, ker drugače naš mali ne mara gledat, ker ne ve, za kaj se gre.

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 14.2.2009 21:06:56 >

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

14.02.2009, 21:05

clock-img

ms3

pencil-img

138

jaz jih imam posbete, sicer na VHS. mislim, da 2 leti nazaj sem jih snemala, ko so bili na TV SLO.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem