writing-img

Rjav izcedek M pa ni

clock-img

11.02.2009, 17:57

clock-img

sisi77

pencil-img

428

Pozdravljene!
Decembra sem imela abrazijo zaradi odmrtja ploda. 13. januarja sem imela prvo M po abraziji. Sedaj imam že dva dni nek rjavi izcedek - nobene krvi kot neka jedilna čokolada pomešan z nekimi nitkami in zrnicami. Menstruacije pa ni. Ni nobenih bolečin. Sem te dni pričakovala M pa je prišla čokoladauser posted image . No zanima me ali je katera od vas nesrečnic ki ste morale dati skozi abrazijo in SS imela podoben izcedek. Rada bi čimprej user posted image . Strah me je da se bo stvar zavleklaaaaaaaaaaa. Prosi za nasvet. Hvala vamuser posted image user posted image

clock-img

14.02.2009, 10:27

clock-img

zgubljenka

pencil-img

16

Po mojem je tale tvoj izcedek ostanek "nesnage" po abraziji.user posted image Verjetno se ti res "kuha" menstruacija in je maternica zato bolj aktivna in s krčenjem izloča vse kar je v njej ostalo. Jaz sem tudi imela SS v decembru in abrazijo, pa sem enak izcedek - "čokoladen" oz. stara oksidirana in koagulirana kri - imela kak teden pred prvo menstruacijo po abraziji. Če te pa hudo skrbi pa pokliči ginekologa in vprašaj če se moraš prit pokazat. Pa upam da se ti kamlu vse uredi! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem