writing-img

Rjavkast izcedek

clock-img

10.11.2006, 10:36

clock-img

Anonimen

Drage user posted image !

Sem v 31 tednu nosečnosti in se mi je pojavil rjavkast izcedek. Ni ga veliko, ga je pa toliko, da moram nositi mini vložke. A se je še kateri to dogajalo? Je to kaj hudo narobe? Do ginekologinje lahko pridem šele v ponedeljek.

Hvala za vaše odgovore!

Lep dan

clock-img

10.11.2006, 10:51

clock-img

til

pencil-img

574

Ja to je pa težko rečt al je hudo narobe al ne. Jst sem imela rjav izcedek čist na začetku nosečnosti ker sem imela predležečo posteljico(posteljica se mi je nato premaknila). Nato pa sem ga imela še v 33. tednu pa sem pol čez 1.teden šla rodit. Jst bi šla na tvojem mestu vseeno k g. pa k dežurnemu če ni tvojega!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

10.11.2006, 10:55

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Tudi jaz bi raje obiskala ginekologa, če ga pa ni, pa ga mora nekdo nadomeščati... Drugače pa pojdi k splošnemu zdravniku po napotnico za bolnico in ti bodo pregled opravili v bolnici... nikoli se ne ve....user posted image  Lahko, da boš kmalu rodila.....user posted image

clock-img

10.11.2006, 12:58

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Nujno poišči še danes ginekologa, če ne gre drugače greš lahko na urgenco, ali pa pokliči v porodnišnico, če lahko prideš na pregled. Vsekakor jest nebi čakala na ponedeljek, nikoli ne veš kaj je. Sicer pa upam, da je samo lažen preplah.

Vse dobro!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem