cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rjavkast izcedek...dva dni čez rok

clock-img

30.04.2005, 08:58

clock-img

timi.

pencil-img

38

Kaj to pomeni? Da moram v porodnišnico, saj drugih znakov pa ni. Bom vseeno šla, ampak naj me katra pomiri, da je to normalno, ker me zelo skrbi za otročička. Hvala za odgovore. Pozdravček, vsem :metulj::metulj::metulj:

clock-img

30.04.2005, 10:25

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ne rabi te skrbet, to je samo znak, da se začenja. Morda se ti bo kmalu začel izločati čepek.

No če pa ti poleg tega izcedka začne odtekat še plodovnica pa seveda takoj veselo v porodnišnico in rodit.

clock-img

30.04.2005, 10:52

clock-img

Anonimen

Ne rabiš še iti, ti kar počivaj in v miru čakaj na lepi trenutek.:miska::miska::miska:

clock-img

30.04.2005, 15:31

clock-img

SU

pencil-img

919

Ni take panike. Meni se je začelo na nedeljo ponoči z izcekom rjavo-krvave barve. Tista "prava sluz" je šla ven šele v torek... Tko, da verjetno se ti začenja luščit čep. Mirno kri in lepo počakaj na kakšno "pravo akcijo" ;)! LP, Saša

clock-img

30.04.2005, 20:48

clock-img

timi.

pencil-img

38

Danes sem bila vseeno na pregledu (ker moram hodit zdej na dva dni), pa je ginekolog rekel, da je izcedek od pregeda. Tako, da punce ful ste face, vse ste imele prav. Nič ni hudega, pa tako me je skrbelo. Hvala, za vaša mnenja in tolažbo. Se beremo.

Pozdravček vsem.:rozica::rozica::rozica:

clock-img

30.04.2005, 21:48

clock-img

Anonimen

Mirno in lahko noč ti želimo. Kaže, da bo mali majček privekal kmalu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem