cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rjavkast izcedek v 18t

clock-img

24.06.2005, 13:07

clock-img

mauri

pencil-img

119

Pozdravljene vse RR-jevke!

Danes zjutraj se mi je prvič v nosečnosti (18t) zjutraj pojavil svetlo rjav izcedek, zdaj pa me malo skrbi da ni kaj narobe. Je možno da gre samo za vnetje ali bi lahko bilo kaj drugega?
Ima katera podobno izkušnjo'
Hvala vsem za odgovore in lep sončen dan še naprej!

mauri :rozica::rozica::rozica:

clock-img

24.06.2005, 13:33

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Jaz bi vsekakor šla do G, da preveri, če je vse v redu. Saj če te kaj srbi ali peče, je možno, da je povezano s kakim vnetjem, ampak lahko je tudi kaj drugega. Pojdi do G že zato, da boš pomirjena.

clock-img

24.06.2005, 14:07

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Meni se je pojavil tak izcedek v 7.tednu in se nadaljeval s krvavitvami. Pokliči G, sigurno te bo pregledal-a. Lahko imaš pa samo odrgnjene stene zaradi spolnega odnosa in se kri izloča s sluzjo. Javi kako si poštimala. ;)

clock-img

24.06.2005, 18:27

clock-img

mauri

pencil-img

119

Hvala obema za odgovore!
Sem bila na urgenci, kjer me je G. pregledal, ugotovil da je z malo pikico vse o.k. in rekel da sem verjetno staknila kakšno bakterijo in mi predpisal vaginalete tetraboraks, ki naj bi delovale kot nekakšno razkužilo. Upam da bo pomagalo.

Lp
mauri

clock-img

26.06.2005, 13:22

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Super!!! 9nebesa Drži se.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem