cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rjavkasti izcedek-še enkrat

clock-img

16.05.2005, 11:02

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ojla...

Ker sem malo bolj panična, vas bom vprašala, zakaj imam danes rjavkast izcedek? Namreč, včeraj sva pa dolgem času z dragim imela spolne odnose. Ali je kaj s tem povezano?

Sem v 29. tednu in upam, da ni kaj narobe. No, ker drugače imam precej belega toka, danes je bilo pa na hlačkah rjavo...

:zmeden:

clock-img

16.05.2005, 11:08

clock-img

malika

pencil-img

3199

Če je tega veliko in če še teče, potem pojdi za vsak slučaj k gin. Če pa je bil samo flekec, pa brez skrbi :)

clock-img

16.05.2005, 11:17

clock-img

ery

pencil-img

1675

Teče ravno ne, kot menstruacija, zaenkrat je bil le flekec. Sem ter tja mi priteče kot beli tok.

Zanimivo pa je, da me tko v nožnici boli, kot da bi prvič seksala včeraj. ;)
Res je, da že ful dolgo nisva, ker mi ni pasalo, včeraj pa tudi nisem bila preveč za to, ampak sem že zaradi njega. Zgleda, da sploh vzburjena nisem bila , tako kot je treba..No saj vem, da nisem bila pri stvari...:)-

Upam da ni nič narobe, ker sem jaz takoj panična...

clock-img

16.05.2005, 11:19

clock-img

malika

pencil-img

3199

Vse OK :bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem