writing-img

Rožič...

clock-img

13.10.2006, 21:47

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Oči mi je s Korčule prinesel nekaj rožiča, rada ga jem samega, še rajši bi pa kaj naredila iz njega. Ampak gre za cele 'stroke', torek, kako se zadeva zdrobi, zmelje?!, pa kaj se da narediti okusnega iz tega, če lahko katera pomaga.

clock-img

13.10.2006, 22:28

clock-img

nataša k

pencil-img

163

Hm, ne vem, kako se ga drobi. Mogoče zmelješ, tako kot orehe? Jaz imam zelo rada rožičevo potico. user posted image

clock-img

14.10.2006, 17:59

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Jap, moja ta stara dva sta ga tud tono privlekla s Korčule user posted image
Melješ ga isto kot orehe, kar cele stroke. Kaj pa bi naredila z njim pa ne vem, ker ga sama nimam rada in ga ne jem.
Potico, mogoče...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

14.10.2006, 19:27

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz kupim mletega in delam kolač z jabolki in rožičem. Še otroci ga obožujejo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

17.10.2006, 19:57

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

jaz imam recept z rožičevo moko,rozinami, jabolki in čokoladnim prelivom čez. zeloooo dobro sočno pecivo, ga pa že skor 100 let nisem delala...če želite vam napišem recept.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem