cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rožice Amarilis

clock-img

24.04.2007, 14:18

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Če jih katera ima me zanima, kolikokrat jih zalivate in koliko vode? Jaz sem sedaj vsadila čebulico in mi po par dnevih že raste zelen poganjek, sedaj pa nebi rada prezalila te rožice in vam bom hvaležna za odgovore.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

24.04.2007, 14:41

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

jaz mojega nisem skoraj nič zalivala. imam čebulico od lani in sem ga pustila celo zimo brez vode, šele ko je bil popek ene 10 cm velik sem ga zopet začela zalivat. in sedaj je skoraj že odcvetel, je pa zrasu full velik in cvetove je imel tako velike in lepe..... ko odcveti pa poreži vse stran in ga pusti počivat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

24.04.2007, 21:18

clock-img

smrček

pencil-img

699

Zelo malo vode, recimo pol deci na en teden, seveda če ne pozabimuser posted image

Pri meni itak uspevajo rože, ki so vejene sušeuser posted image

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

11.06.2007, 16:07

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Kako dolgo pa so vam cvetele in kaj ste potem, ko odcvetijo naredile z njimi? Kolikokrat na leto jih vsadite oz. kolikokrat vam cvetijo. Hvala vsem za napotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moja punčka je moja največja sreča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem