writing-img

Robeez ali Shoo shoos

clock-img

01.02.2008, 09:50

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Svojemu škratu bi rada kupila udobne usnjene copatke, pa me zanima, kateri so boljši oz. če je sploh kakšna razlika (razen v ceni user posted image ).

clock-img

01.02.2008, 11:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.02.2008, 11:51

clock-img

petja

pencil-img

998

Sprobali vse, bili najbolj zadovoljni s STARCHILD. Shooshoos so ji ful preveč elastiko zažrle v gleženj user posted image .

Lp, petja

clock-img

03.02.2008, 14:35

clock-img

blak

pencil-img

660

Robeez in ShooShoos ne poznam, Starchild pa lahko 100% pohvalim. Super so! Nogica se ne poti, ne stiskajo (naš ima precej visok nart, zato smo se tega najbolj bali), nosi jih kot da bi bil bos.

clock-img

03.02.2008, 15:01

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

A lahko prosim za kakšen link od tehle Starchild?Pa da je v Sloveniji oziroma da dostavijo v slo?user posted image

LP in hvala,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

03.02.2008, 16:06

clock-img

januskica

pencil-img

140

starchild prodaja Moj škratek http://www.mojskratek.si/ .
mi smo kupli tamali v pikipolonici od playshooes usnjene copatke ... so fajn ... imajo pa le bolj majhne številke ... so pa zdaleč cenejši.

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 15.3.2008 10:54:47 >

clock-img

03.02.2008, 20:10

clock-img

shooo

pencil-img

728

mi smo sicer bili z robeez zelo zadovljni a sedaj ji raje kupim  "no name"  enak model v pikapolonici za pol cene.
preveri.
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

clock-img

03.02.2008, 20:11

clock-img

shooo

pencil-img

728

menda bodo to ti playshoes ki jih navaja januskica.user posted image

23.1.06-Neža
21.4.08-?

clock-img

06.02.2008, 07:06

clock-img

a&m

pencil-img

158

Zivjo!
Mene pa zanima koliko so stari vasi otroci?

Sama imam 3 letnika, ki ima ful probleme z mokrimi nogicami v vrtcu(imamo cicibanove copatke).
Sem gledala tele starchild 2- 4 leta, pa ne vem ali naj jih kupim.

A jih vi prakticirate tudi za vrtec?
lp

Hvalauser posted image

Razmišljajte o sebi kot o zmagovalcu in storite tisto, česar se bojite.

Jeff Keller

clock-img

07.02.2008, 10:01

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

IZVIRNO SPOROČILO: a&m

v vrtcu znabit problem, ker so lahko v kopalnici in v wcju mokra tla, ti copatki pa niso ravno za v "lužo" user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

07.02.2008, 12:15

clock-img

petja

pencil-img

998

lp

Hvalauser posted image

Lumpa jih ima tudi za v vrtec, stara je 2 leti in 3 mesece. Če gredo ven, samo na teraso in ne na sprehod, ji vzgojiteljice dajo gor čevlje, tako da ni nobenih težav. Ima kar nekaj otročkov v vrtcu take copate in vse lepo preobujejo in nikoli niso nič komentirale, da i jih to motilo.

Je tudi imela prej ene s trdim podlatom za v vrtec in se ji je tolk noga potila v njih, da sem jih direkt v smeti v vrtcu vrgla, ker so zaudarjale user posted image .

Lp, petja

clock-img

07.02.2008, 19:25

clock-img

arielca

pencil-img

2312

IZVIRNO SPOROČILO: petja

lp

Hvalauser posted image

Lumpa jih ima tudi za v vrtec, stara je 2 leti in 3 mesece. Če gredo ven, samo na teraso in ne na sprehod, ji vzgojiteljice dajo gor čevlje, tako da ni nobenih težav. Ima kar nekaj otročkov v vrtcu take copate in vse lepo preobujejo in nikoli niso nič komentirale, da i jih to motilo.

Je tudi imela prej ene s trdim podlatom za v vrtec in se ji je tolk noga potila v njih, da sem jih direkt v smeti v vrtcu vrgla, ker so zaudarjale user posted image .

Kolk ma pa tvoja lumpa št. nogice? Moja ima 24 in ne vem, kako velike copatke naj ji kupim.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

07.02.2008, 20:34

clock-img

petja

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: arielca

lp

Hvalauser posted image

Kolk ma pa tvoja lumpa št. nogice? Moja ima 24 in ne vem, kako velike copatke naj ji kupim.

Lumpa ima tut nogo 24. Ima Strachild copatke 18-24 mesecev. Strachild ima kar velike številke, tako da so ji ti zelo komot, jih bo sigurno imela še cca 2-3 mesece.

Sicer se mi pa lahko javiš na ZS pa dobiš več info, da ne bodo spet težili, da delam reklamo user posted image .

Lp, petja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem