writing-img

Robeezke ali shoo shooe copatki?

clock-img

19.01.2008, 21:34

clock-img

DeMer

pencil-img

1351

Kakšne izkušnje imate ve oz vaši user posted image s temi copatki?

LP

clock-img

19.01.2008, 21:40

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Super!
Mi imamo shooshoos.
Imas se starchild na voljo user posted image http://www.minisvet.si/starchild-velikosti-c-251_280.php

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

19.01.2008, 23:05

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

oboji so si dost podobni (kar poglej si spletni strani od obeh in fotke - kako so narejeni). mi smo narocili shoo-shoes, ker nam je tako lazje. bi mel pa tud robeez, ce bi jih mel za nasim prvim voglom user posted image

clock-img

19.01.2008, 23:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.01.2008, 10:34

clock-img

Anonimen

Sem že eni danes napisala, da imaju v Massu čisto podobne. Pa v Leclercu včasih.

clock-img

20.01.2008, 10:37

clock-img

Anonimen

Pa so to realne številke?

clock-img

20.01.2008, 10:57

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Mi imamo starchild in jih kupujem direktno od njih.

http://www.star-child.co.uk/

isto mi user posted image !!!

robeezke imajo pa v baby centrih

clock-img

20.01.2008, 12:00

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Pa v Pikapolonici  jih tudi dobiš. Drugač mamo pa shoe shoes pa so bp.

clock-img

20.01.2008, 12:41

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Sem že eni danes napisala, da imaju v Massu čisto podobne. Pa v Leclercu včasih.

moj oce mi je prvo kupil neke "podobne" (user posted image ) shooshoes v leclercu - ene roza s kuzki spredaj. samo so bile narejene res slabo - vse je blo naliman gor in je zacel skor takoj odpadat (kuzijev nos aka gumb, en cofek..), tako da si ji nisem upala tega niti enkrat obut, ker bi lahko se kaj od tega pojedla..

clock-img

20.01.2008, 13:15

clock-img

petja

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Pa so to realne številke?

Pri Starchild copatkih so številke večje, zato se ti splača pogledati njihovo tabelo glede velikosti. Lumpa je stara dobri 2 leti, nogico ima 23/24, copatke Starchild pa nosi od 18 do 24 mesecev, pa ful so ji komot, jih bo imela še nekaj časa.

Smo sprobali tudi ShooShoos, pa mi niso bili všeč, ker je bila elastika ful premočna in se ji je ful na nogici poznala.

Lp, petja

clock-img

20.01.2008, 16:19

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

Mi imamo pa že druge Robeezke in so mi res super. Drugih še nisem poskusila. Glede številk so bile pa pri moji Hani kot ulite. Tiste prve so ji bile prav točno prve pol leta, s tem, da jih itak nismo veliko uporabljali, te druge od 6-12 pa mislim, da bodo tudi ravno ta prave še cca 2 meseca. Potem bomo pa sigurno kupili tudi naslednje. Pa tudi z njihovimi škorenjčki sem ful zadovoljna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem