writing-img

Robeezovi copatki

clock-img

27.02.2007, 13:06

clock-img

livia

pencil-img

2395

Ali katera ve, če se Robeezovi copatki dajo že kupit v Slo?

clock-img

27.02.2007, 14:04

clock-img

trinca

pencil-img

26

6. marca bo otvoritev trgovine na Mestnem trgu 6 v Lj, kjer jih bodo imeli, dobijo se tudi v Stiefelkönigu v mariborkem Europarku. Sicer pa jih lahko naročiš po spletu, dostava je hitra, naročilo zanesljivo, izbira bogata, cene ok.

Lp, Trina

clock-img

27.02.2007, 14:05

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

A res? V Lj bo trgovina?
Jaz sem jih pa ravno danes naročila preko spleta.

clock-img

27.02.2007, 14:57

clock-img

Anonimen

Super so teli copatki.
Ravno zadnjič sem se ubadala s tem, kakšne copate kupit otroku.
Ampak, a niso mal drage user posted image  No, na internetu sem najdla ceno 32 eur user posted image

clock-img

28.02.2007, 09:28

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Moja fanta imata takšne copatke, delane v Slo. Šiva jih gospa, katere kontakta pa nimam, sta jih dobila za darilo. Bom malo povprašala. So pa enaki copatki, šivani na isti način, tako da pride do razlik le v usnju. Če.
Sem pa nedavno preko bolhe kupila ene takšne copatke (ne piše katera firma je, ampak so enaki) za punčko, so novi, dala pa sem 10€. Gospa Urša ima u bistvu trgovino za slinge, bo pa tudi tele copatke pripeljala k nam. Menda sem jo prav razumelauser posted image  Povedala mi je za tole njeno stran www.mojskratek.si , tam je tudi njen kontakt.
Če sem komu kaj pomagala.

clock-img

28.02.2007, 11:33

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Jaz kupujem copatke bobux( mislim, da je bobux. at) majo jih v Celovcu in so odlični.Praktično enako kot robeez.Dajem pa 28 Eur za njih.So iz Nove zelandije, ampak meni so zakon.Priporočamuser posted image

clock-img

28.02.2007, 12:10

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Jaz pa prvič slišim za te copatke pa me zanima, a so primerni tudi za fantka starega 2 leti oz. kaj vam je na njih tako všeč, da se jih splača kupiti. Na izgled so pa res luštni.

Hvala in lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem