cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Roditi, ali splaviti? Evo, jaz sem tista!!

clock-img

21.02.2006, 18:56

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Vse, ki ste bile radovedne, nekatere se menda še spomnite te teme, nekatere že celo veste, ker sem vam zaupala na privat, nekatere ste me dobile, ko mi je zatajila anonimnost (potem smo vse nadaljne teme brisali z mderatorji - HVALA)...

Zdaj vam s ponosom povem da sem jaz tista, ki bo avgusta postala 4. mamica. Saj sva itak že takoj vedela, da bova otroka obdržala, a vse vemo, da obstaja tudi druga možnost, na katero sem morda pomislila samo zaradi tega, ker je pač tudi to možna opcija. Drugače pa, ko sem naredila test in ga pokazala tudi user posted image , so pogledi povedali vse - bo pa še eden več. Res, da nam s štirimi ne bo nikdar dolgčas, pa vseeno... Zakaj pa ne? Če je nekje nekdo tako hotel, če je bilo temu bitju namenjeno, da živi, zakaj bi bila midva tista, ki bi mu to vzela?! Takrat, v mojem anonimnem postu mi je ena napisala, da bom lažje še enega nosila po rokah, kot na vesti. Kako prav je imela!! Nikdar si ne bi odpustila, če bi takrat šla na splav....ma, sploh nočem več misliti na to.

Skratka z mano in tudi z našim user posted image  je vse v najlepšem redu - danes em imela NS, moj PDP pa je 25.8.06. Če slučajno tista, ki dela seznam nosečk bere ta post, naj me kar doda.

To bi bilo vse zaenkrat, pa vsem, ki ste mi takrat odgovarjale, hvala za vse vzpodbudne besede!user posted image

clock-img

21.02.2006, 19:08

clock-img

SIJA

pencil-img

137

user posted image user posted image user posted image user posted image cESTITKE ZA POGUM IN LJUBEZEN!

clock-img

21.02.2006, 19:15

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

A že četrtič??!! Bravo in čestitke user posted image !!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

21.02.2006, 19:20

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

user posted image user posted image user posted image ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image  

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

21.02.2006, 19:21

clock-img

čaki

pencil-img

1009

user posted image user posted image user posted image user posted image  kapo dol...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2006, 19:21

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Super, beba!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

21.02.2006, 19:22

clock-img

*maja

pencil-img

2075

user posted image user posted image user posted image , če bi bila jaz na tvojem mestu, bi verjetno na začetku prav tako razmišljala o splavu (se mi že pri treh meša), ampak na koncu bi po mojem prevladala odločitev da bi ga imela.
Tako da iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2006, 19:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.02.2006, 19:46

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Bravo Beba 76 user posted image . Poznam družino s 4 otroki, ki fantastično funkcionira. Nič hudega vam ne bo, le hrabro naprej.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

21.02.2006, 19:51

clock-img

mačica

pencil-img

85

user posted image bravo! Pravijo da je vsakič lažje, ker imaš že 3 pomočnike + moža vam sigurno ne bo dolgčas, ne?
Lp, mačica

clock-img

21.02.2006, 19:52

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

ČESTITKE beba!!!!!!!!! 

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

21.02.2006, 20:31

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

user posted image  Beba, zagotovo sta se tako odločila zato, ker sta nekje globoko v sebi vedela, da zmoreta, da je dovolj ljubezni ( in seveda vsega ostalega, da ne bomo preveč "romantični"  ) za vse .

p.s.
Potrebovala bosta večji avto, a ne?user posted image user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

21.02.2006, 21:20

clock-img

Adelina

pencil-img

962

user posted image  ČESTITAM!user posted image  Pa pravijo, da Slovenci izumiramo!user posted image

clock-img

21.02.2006, 21:43

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Čestitke za vajino odločitev. Če vama je namenjen ta otrok - zakaj pa ga ne bi sprejela. user posted image

Takrat, v mojem anonimnem postu mi je ena napisala, da bom lažje še enega nosila po rokah, kot na vesti. Kako prav je imela!! Nikdar si ne bi odpustila, če bi takrat šla na splav....ma, sploh nočem več misliti na to.

To pa sem ti takrat morala napisat, saj so mene v tretji nosečnosti tudi prepričale te besede, ko sem že imela napotnico za splav. Verjemi, ni ga lepšega od zadovoljnega pogleda in sijočega smehljaja lastnega otroka.
Če bi bila še enkrat noseča, bi se še enkrat oprimla teh besed.

Pa lepo nosečnost ti želim.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

21.02.2006, 21:45

clock-img

mamči

pencil-img

1722

user posted image   user posted image user posted image    ČESTITKE IZ SRCA! Pa da vam bo čim lepše ....... dolgčas vam res ne bo nikoli.user posted image

clock-img

21.02.2006, 21:53

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Joj, super, cetrti otrok, to je pogum user posted image user posted image user posted image .

Moj v sali cel cas pravi, da jih bova imela enajst , za nogometni tim, user posted image user posted image user posted image , bova videla kaj bo rekel, ko bova prvega dobila.

Vse dobro vam zelim!!!

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

21.02.2006, 22:04

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Čestitke za vajino odločitev. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

21.02.2006, 23:59

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

22.02.2006, 06:56

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Čestitamuser posted image  Se mi zelo dopadejo velike družine.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

22.02.2006, 07:02

clock-img

pascalina

pencil-img

64

Čestitamo tudi mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . pa lepo in mirno nosečnost. 

clock-img

22.02.2006, 07:23

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

user posted image   Čestitke in se mi kljub vsemu zdi, da je odločitev pogumna in s srecem... srečno v user posted image

clock-img

22.02.2006, 07:46

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

user posted image  user posted image  user posted image  bravo!!! to bo veselo pri vas doma

Pa se super je imet tok bratov in sester, ker se vedno lahko s kom skregas, pa imas se vedno dva, s katerima nisi skregan!!

clock-img

22.02.2006, 08:16

clock-img

Barbk

pencil-img

1549

JUUUPI?Saj v srčku vedno vemo, samo še tisto pikico na i iščemo.Iskrene čestitke za user posted image  in BRAVO za pogum.Še naprej ti želim čudovito nosečnost.

Samo zateuser posted image .

Barbk

clock-img

22.02.2006, 10:20

clock-img

Reja

pencil-img

545

Čestitam za odločitev in za pogum!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2006, 10:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem