writing-img

Roemer King TS Plus vs Roemer King

clock-img

19.01.2008, 21:01

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Kakšna je razlika med obema?Vem da je King TS Plus novejši, pa zdi se mi da ima še neko naslonjalo za glavo več kot King.
Mi bi zdej kupli ta starga, pa me zanima če bo šla prevleka od novga (King TS Plus) gor?

clock-img

19.01.2008, 21:59

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Iskalnik...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

19.01.2008, 22:19

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

evo ... http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2110027&mpage=1

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

19.01.2008, 22:27

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Hvala, te teme mi pani našlo....
Ampak nikjer ne piše  nič v zvezi s prevlekam, ampak če je razliak samo v opori, je prevleka verjetno brez opore.Torej bi šlo skup.

clock-img

20.01.2008, 13:17

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Razlika je v fiksni opori za glavo, sedez novega je dost vecji in globlji, ... Prevleka pa gre verjetno gor.

V zivo je kar razlika med obema.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem