writing-img

Rojeni DECEMBRA v šolo

clock-img

28.01.2008, 16:39

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Lepo pozdravljeni!!!

Moja hči naj bi letos šla v 1 razred devetletke. Glede na to, da je rojena decembra sem malo v dvomih. Zanima me vaše mnenje o tem, da naj bi šli vsi otroci istega letnika skupaj v šolo. Zanima me tako mnenje tistih, ki ste v podobni situaciji kot jaz, kot seveda tudi mnenja ostalih, ki imate kakršne koli izkušnje s tem.

HVALA

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

28.01.2008, 17:06

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Moj starejši je tudi rojen decembra in gre v šolo. Sem tudi imela pomisleke, še zaradi jezika zraven.
Ampak zdaj vidim, da v vrtcu lepo napreduje, sledi vzgojiteljici, je ubogljiv, priden in vztrajen. Stvari, o katerih se pogovarjajo ga zanimajo, mislim, da se rad uči. Tudi nalogo naredi, kadar jo imajo ( priprava na šolo ). Včasih potrebuje vzpodbudo, ampak mislim, da bo šlo.

Če bi mislila, da za šolo še ni zrel, bi se pogovorila z vzgojiteljico v vrtcu;: ona gotovo pozna njegove sposobnosti. In če otrok še ni za v šolo bi ga jaz sigurno obdržala doma še eno leto. Moja sestra je tako naredila pri enem od otrok in pravi, da je bila odločitev pravilna.

clock-img

29.01.2008, 06:24

clock-img

Pauline

pencil-img

169

Po pogovoru z vzgojiteljico in pediatrinjo ( sistematski pri 5. letih ), sem se odločila, da bo šel v šolo. Je prav tako decemberček. Nikoli nisem razmišljala, da bi ga pustila v vrtcu še eno leto....kar sta mi vzg. in P samo še potrdili. Kot mama boš pa najbolje sama vedela.

Jeziti se, pomeni kaznovati sebe za neumnosti drugih.

clock-img

29.01.2008, 11:38

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

nuala in Pauline: HVALA vama za odgovor oz. mnenje.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem