writing-img

Rojeni novembra oz decembra?

clock-img

26.03.2009, 08:17

clock-img

xerox

pencil-img

244

Rodila bom novembra oz decembra pa me že zdaj zanima kako ste vpisovale vaše otroke, ki so rojeni takrat? Ker septembra ima šele 9 mesecev in je premajhen za vrtec, če pa ga hočeš vpisati decembra pa je verjetno že vse zapolnjeno s septembrom? Ali jih normalno vpišejo s septembrom , čeprav so premladi in potem plačuješ rezervacijo do decembra?

Ker že v drugo se mi ne bo izšlo, da bi rodila septembra oz oktobra in da ne bi imeli problem z vrtcemuser posted image  

clock-img

26.03.2009, 09:18

clock-img

tintin

pencil-img

3293

evo first hand experience

Mi smo ga vpisali za september in do oktobra ko smo začeli z uvajanjem plačevali kot da bi bil v vrtcu (odšteli so samo prehrano). Sicer pa, v kolikor nimaš 3 otrok, porodniško tako končaš pri otrokovih 11m, kar pomeni, da itak takšrat počas začneš uvajat, kar v skrajnem primeru pomeni (če je rojen konec meseca) dva meseca plačevanja vrtca za bz (oz toliko da ti držijo mesto).

clock-img

26.03.2009, 09:40

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Jaz sem rodila januarja, pa sem sina vpisala s septembrom. Ker nas je bilo kar nekaj takih staršev, so letos prvič v našem vrtcu odprli skupino z novembrom, ko je vstopila v vrtec prva punčka, naslednja decembra in naš user posted image  januarja. Sedaj jih je v skupini 8.

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

26.03.2009, 14:57

clock-img

karin412

pencil-img

747

Pri nas je možno plačati rezervacijo za največ 2 meseca kadarkoli v letu in je to 40% cene. Pozanimaj se.

clock-img

28.03.2009, 20:59

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Rodila konec decembra, na vpisni list navedla datum vstopa 1.12., bila sprejeta in začela obiskovati in plačevati vrtec z decembrom.

lp

clock-img

28.03.2009, 21:14

clock-img

dream3

pencil-img

35

Rodila sem v začetku decembra, vrtca nisem dobila, ker je v naši občini vpis v vrtec junija in septembra. Pozanimaj se, kdaj vpisujejo pri vas. 
lp

clock-img

29.03.2009, 10:18

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Rodila sem decembra in itak da navedeš kdaj gre otrok v vrtec. Šola se začne septembra in takrat gredo vsi, za vrtec je pa drugače.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

29.03.2009, 18:10

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Sin je rojen novembra in je bil takrat sprejet v vrtec s 1.11., ni bilo treba plačevat nobene rezervacije.

Takrat se potem nisem odločila za vrtec in sem to že v štartu povedala, da ga najverjetneje ne bo (ker sem potrebovala varstvo že s septembrom), pa so mi vseeno čuvali mesto do konca decembra. Mi je ravnateljica sama rekla, naj imam to za rezervo, če se privat varstvo ne obnese user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

29.03.2009, 18:51

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Pri nas vpišeš otroka s tistim mesecem, ko zaključiš s porodniško. Vsako leto se septembra odpre ena skupina, ki je potem polni preko celega leta. Rezervacije pa se ne plača nič.

clock-img

01.04.2009, 18:30

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Pri nas vpišeš otroka s tistim mesecem, ko zaključiš s porodniško. Vsako leto se septembra odpre ena skupina, ki je potem polni preko celega leta. Rezervacije pa se ne plača nič.

Enako. Žiga je šel v vrtec s februarjem.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

02.04.2009, 15:34

clock-img

mayci

pencil-img

2322

V našem vrtcu je taka gneča, da sprejemejo samo tiste, ki začnejo z vrtcem septembra. Kasneje le v primeru, da se kakšen otrok izpiše...

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

04.04.2009, 05:23

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Rodila sem 10. decembra 2005, otroka sem vpisala v vrtec 11. decembra 2006, vrtec pa je začel obiskovati 03. januarja 2007. Brez problemov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem