cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rojstnodnevna torta

clock-img

27.10.2007, 20:25

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Čau!
V soboto bomo meli fešto za 3. rojstni dan, pa se ne moremo odločit za torto, kakšno bi in kje bi jo naročili.
A ima katera izkušnje Mlinotestovo torto, kako jo naredijo! Mi se nagibamo na kakšno obliko traktorja, al pa narisanega Nodija na pravokotni torti, al pa morda kako pikapoko.
Povejte kaj!!
Hvala!

clock-img

27.10.2007, 20:39

clock-img

simona76

pencil-img

255

Mi smo enkrat imeli Nodija, vendar ne na pravokotni torti, ampak je bila celotna v obliki Nodija. In je bila res prekrasna. Originalna. Kupljena na Štajerskem... v eni privat slaščičarni. 

clock-img

27.10.2007, 22:28

clock-img

moje sonce

pencil-img

34

user posted image OJLA,naj vam povem,da najboljše torte na svetu dela moja sestra.Za mojga malega je naredila A3 velikega spidermena,pol iz čokolade,pol pa višnje,za njenga malčka pa telebajske s hiško,na travniku-noro,res lepo,vem pa,da je za neko punčko naredila že barby v obleki iz torte,ampak nevem,če se ji to splača delat za druge,ker preveč časa in truda vloži v to,potem bi bila pa cena res visoka..lp

BODITE V CVETJU:):)

clock-img

28.10.2007, 09:54

clock-img

total

pencil-img

4453

Mi smo meli letos traktorja.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

29.10.2007, 00:37

clock-img

Ilije

pencil-img

945

Mi smo imeli pa sneguljčico s princem. Palčki so zaradi nesporazuma ostali samo v knjigi, zgornja slika je bila namreč skenirana na jedilno podlago in potem dana na torto. Okus lešnik (naša triletnica ga obožuje) in črni gozdiček. Torto smo naročili v pekarni peternel (celje).

clock-img

29.10.2007, 07:58

clock-img

petrika

pencil-img

66

Malo pobrskaj po netu, imaš na voljo veliko slaščičarn, ki delajo torte raznik oblik, samo cene so zelooo različne. Za Mlinotest ne vem, mi jo bomo naročili pri Pekarstvu Orehek, so poceni, upam pa, da tudi dobre!

clock-img

29.10.2007, 08:06

clock-img

Udb

pencil-img

5380

IZVIRNO SPOROČILO: total

Mi smo meli letos traktorja.

Tudi mi!! user posted image  JE bil pa domače proizvodnje (glej album) in moram reči, da je bil tut super dober.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem