writing-img

Rokica

clock-img

17.12.2005, 18:49

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

Nekaj dni že opažam, da moja hčerkica stara 2.5 meseca med previjanjem tlači celo pest v usta. Zraven se tudi zelo sliniuser posted image Nekateri pravijo, da so to znaki za rast zobkov, jaz pa temu le ne verjamem, ker ima šele 2.5meseca. kaj mislite mamice?

LP

clock-img

17.12.2005, 18:53

clock-img

Anonimen

To počnejo vsi dojenčki, ko odkrijejo, da imajo rokice. Moj si tudi že par mesecev vse tlači v usta, pa še nima nobenega zobka.

clock-img

17.12.2005, 19:32

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Ha, ha, ha,...user posted image user posted image user posted image user posted image Naš Anej si tudi že od 2.meseca tlači roke v usta, le da so zdaj že prevelike, pa so to še samo posamezni prsti... V slinjenju bomo pa itak rekord podrli...user posted image user posted image user posted image user posted image S slino baje tudi prečiščujejo vso nesnago, ki si jo nesejo v usta..

P.S.: Anej je star 6.mesecev, pa ni ne duha ne sluha o kakšnem zobku user posted image

clock-img

17.12.2005, 20:28

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Bobek05 praviš, da podirate rekord v slinjenju. Ne, ne to smo mi. Stari bomo 10 mesecev in SE še vedno slinimo. In to tako, da menjamo slinčke, kot po tekočem traku.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, nič, bodo pa naši user posted image  polžeki postali.user posted image In na žalost brez hišic bodo.user posted image

clock-img

17.12.2005, 20:40

clock-img

Lejči

pencil-img

520

pri nas je naša user posted image počela isto, tudi nekje od drugega meseca naprej. zobki so pogledali na plano pri 4,5 mes. tko da ne vem, če je blo to ravno povezano. po moje je bilo bolj to, da je začenjala raziskovati svet okoli sebe. sedaj pa si rokice skoraj poje, če ni kakšne igrače pri roki, to pot so pa definitivno zobki user posted image in srbi, srbi...

clock-img

17.12.2005, 21:59

clock-img

babylove

pencil-img

2473

To ni znak za rast zobkov, temveč znak, da je punčka odkrila svoje rokice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem