writing-img

Rolanje otrok

clock-img

13.09.2010, 14:21

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kdaj so vaši otroci začeli rolat,ste jih dali v tečaj rolanja ali ste jih sami učili,v kolikem času so osvojili tehniko?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

13.09.2010, 16:03

clock-img

anika87

pencil-img

767

Če znaš sama rolat, po moje ne rabiš razmišljat o kakem profesionalnem učitelju...
Moj je star 14 mesecev in komaj čakam, da bo dosti velik, da ga bom učila. Osnove znam, kakšne akrobacije bojo pa že sami še prehitro izvajali... user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

13.09.2010, 17:38

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Sama ne rolam zato sprašujem.

clock-img

13.09.2010, 18:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.09.2010, 19:50

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

četudi ne rolaš otroka lahko naučiš,saj to ni nobeden pogoj user posted image   Rajši ga sama uči in se skupaj zabavajta in uživata ta čas

clock-img

13.09.2010, 20:51

clock-img

anika87

pencil-img

767

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

četudi ne rolaš otroka lahko naučiš,saj to ni nobeden pogoj user posted image   Rajši ga sama uči in se skupaj zabavajta in uživata ta čas

Se strinjam!
Če pa imaš voljo, pa kupi tudi sebi rolerje, boš videla kako se bosta zabavala user posted image

Če pa ti ni do rolanja, pa ni nobena španska vas, da ga učiš sama, če si kdaj smučala, to je tako kot da bi smučal malo v breg recimo - ko greš kot da rišeš smrekico (za drsanje moraš met malo več ravnotežja za moje pojme - kolk znam sama enega in drugega... rolanje pa ni težko).

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

13.09.2010, 22:59

clock-img

ona

pencil-img

3685

Zdej,ko berem kdaj so se nekateri naučili rolat mi gre kar na smeh,ko pomislim na moje otrokeuser posted image
Sin se je naučil pri 4 letih in na hitro,hči ima 5,9 let,že od 3,5 leta jo dajemo na rolerje ampak ona se noče in noče naučit,predvsem ji pa rolanje ni všeč,zanimivouser posted image
Hočem reči,da je tudi od otroka odvisno,je pa naša začela vozit bicikel brez kolecs pri 4 letih,to jo je bolj zanimalouser posted image

clock-img

14.09.2010, 16:09

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

IZVIRNO SPOROČILO: anika87

Če znaš sama rolat, po moje ne rabiš razmišljat o kakem profesionalnem učitelju...
Moj je star 14 mesecev in komaj čakam, da bo dosti velik, da ga bom učila. Osnove znam, kakšne akrobacije bojo pa že sami še prehitro izvajali... user posted image

Jaz tudi rolam že 10 let in kar obvladam, ampak ne poznam pa tehnik učenja rolanja. Poskusila sem sama naučiti starejšega sina pa ni šlo, zato smo ga dali  v tečaj. letos junija. Pred prvo uro tečaja ni znal stati na rolerjih, po prvi uri je že rolal, po treh tednih tečaj sva že skupaj rolala. Star je 5 let. Včeraj je rolal in mali že preskakuje stopnice.
Vsekakor priporočam tečaj. Tam ga naučijo pravilno tehniko, pravilno padanje, vstajanje,....

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 14.9.2010 16:10:53 >

clock-img

14.09.2010, 20:52

clock-img

kasso

pencil-img

4503

Pri treh letih sta se otroka na tečaju hitro navadila.

clock-img

15.09.2010, 09:03

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Smo se odločili za tečaj,že hodimo.user posted image

clock-img

16.09.2010, 08:58

clock-img

bori2

pencil-img

408

S pridružim temi. Prosim za informacijo, kje oz. kdo izvaja šolo rolanja. Smo pa iz Postojne,...

clock-img

16.09.2010, 12:12

clock-img

urskavaup

pencil-img

42

Naša skoraj 5 letnica ravno obiskuje tečaj. Danes ga bodo imeli 3. Prvi dan je bila skozi na tleh. Drugi dan je že vozila sama in veliko manj padala. Bomo videli kako bo danes.

Jaz sem kar presenečena, kako ji je tako hitro uspelo. Če sem jaz zraven se non stop bojim, da ne bi padla. Tam pa skozi pada, pa ji ni nič hudega in se zraven smeje. Če pa sem jaz zraven pa zelo hitro obupa in se jezi, ker pada.

Tako, da po mojih izkušnjah, se bo na tečaju bolje naučila, kot bi jo lahko naučila jaz.

clock-img

18.09.2010, 16:10

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

naš je star 6let pa se ne zna rolat..jaz pa se že 7let nisem rolala...dala sem ga na role ampak ga ne zanima  prevečuser posted image

clock-img

22.09.2010, 10:04

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Naša štiriletna dvojčka že ene pol leta rolata, prav tako se vozita s kolesom brez pomožnih koleščkov. Skoraj devetletnik pa rolerjev niti ne pogleda, se je pa brez pomožnih naučil voziti že krepko čez šest. Res odvisno od otroka do otroka.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

23.09.2010, 09:01

clock-img

dps1

pencil-img

229

pri 5 letih na tečaju v vrtcu

clock-img

04.10.2010, 14:19

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

IZVIRNO SPOROČILO: bori2

S pridružim temi. Prosim za informacijo, kje oz. kdo izvaja šolo rolanja. Smo pa iz Postojne,...

Mi smo šli sem,je super,full jih naučijo http://www.luckyluka.si/stran/?D=42

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem