cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rolerji za triletnico-pomoč

clock-img

13.03.2008, 14:58

clock-img

maretek

pencil-img

37

Kje bi kupila rolerje za nogico št. 24?
Sem jih videla v Hervisu, raztegljive, št. 25 do 29, vendar je cena 70 evrov (minus 20% popusta). Tudi s popustom se mi zdi predrago. Obiskala sem še kar nekaj trgovin s športno opremo, vendar nikjer nimajo tako majhnih rolerjev. Poznate kakšno trgovino, kjer bi jih lahko kupila za zmerno ceno?

clock-img

13.03.2008, 15:11

clock-img

tina a

pencil-img

626

Boglej na bolho. Tam ima oglas ena trgovina, ki prodaja rabljene rolerje. Je pa nekje v Kranju se mi zdi.

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

clock-img

13.03.2008, 18:04

clock-img

glen

pencil-img

1870

Jaz sem tudi lani naredila celo študijo o rolerjih.Tako male ima samo roces.ostale znamke pa od 28 naprej

clock-img

13.03.2008, 20:57

clock-img

lan

pencil-img

1173

Iz izkušenj lahko povem, da je bolje in tudi bolj varno kupiti dobre, kvalitetne rolarje z dobrimi koleščki...Naš ima prav te iz Hervisa, ki so nastavljivi in so super!

clock-img

17.03.2008, 12:57

clock-img

honey

pencil-img

2567

Če še ni prepozno: jaz sem jih za našega 3-letnika kupila 14 dni nazaj v Intersportu od 25-28 št. in so bili 39,90 € - pa dobra kvaliteta so, vendar niso pač Roces.

clock-img

17.03.2008, 21:08

clock-img

bini

pencil-img

1623

hm...
mi smo nabavli nastavljive, s čelado in ščitniki za 24 € v Sport2000 - to soboto... zgledajo ok, so pa taki fajn, ki imajo zadnja dva koleščka najprej na široko, potem jih pa lahko daš na klasično varianto.. upam, da se bodo obnesli user posted image

Svet je lep!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem