writing-img

Rolka

clock-img

28.03.2009, 22:45

clock-img

darja72

pencil-img

614

Naš petletnik si za rojstni dan zelo želi rolko. Preiskusil jo je že pri prijateljih. Vendar sem v dvomih, da je zadeva že primerna za petletnega fantiča. Čelado in ščitnike, ki sodijo k obvezni opremi ima že od prej. Pa tudi gibalno je precej spreten.
Za nasveti in izkušnje glede rolk se vam zahvaljujem.

< Sporočilo je popravil darja72 -- 28.3.2009 22:46:07 >

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

29.03.2009, 21:58

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Naš 5 letnik si jo je zaželel in jo dobil za 5 r.d. user posted image . Hm, kako bi rekla - no zadeva 5 letnika, vsaj našega, čeprav je gibalno zelo spreten, po začetnem navdušenju ni pritegnila. Res pa je, da ulice (pri nas) še niso pomedene in je pesek (od posipanja pozimi) zeloooo moteč in je z rolko (enako rolerji) nemogoče kaj konstruktivnega ustvariti.
Pri nakupu vsekakor glej do kake kilaže je in kupi najlažjo (ki pa je, po mojem mnenju, še vedno pretežka za 5 letnika user posted image - ampak saj veš - če si jo želi, zakaj ne user posted image ). Ščitniki in čelada pa seveda obvezni user posted image , še kak povšter na riti ne bi bil odveč user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem