writing-img

Romed test

clock-img

13.12.2004, 22:11

clock-img

BP

pencil-img

2

Lepo pozdravljene,
do sedaj sem vas le brala, tokrat pa imam tudi sama, morda nekoliko nenavadno, ampak vseeno, vprašanje. Bom vam zelo hvaležna za kakršno koli mnenje.
Danes sem naredila romed test, ki je pokazal sicer rahlo in slabo vidno, pa vendar drugo črtico. Zanima pa me kaj naj bi to pomenilo. Se je kateri črtica pokazala podobno pa je bila potem noseča?
Že v naprej vam hvala za odgovore.

clock-img

13.12.2004, 22:13

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hoj!

Zelo verjetno je, da si noseča. Svetujem, da jutri ali pa čez dva dni test ponoviš s CB. Držim pestke,:miska::miska::miska::miska::miska::miska: da si srečka :nosecka: Pa poročaj!

Anitka:metulj:

clock-img

13.12.2004, 22:16

clock-img

BP

pencil-img

2

Hvala za tako hiter odgovor.:)
Jutri bom po vsej verjetnosti test ponovila. Seveda vam sporočim.

clock-img

13.12.2004, 22:16

clock-img

Anonimen

jaz sem slisala da ce se vidita 2 si srecka nosecka:nosecka:, vseeno ce se ena bolj slabo vidi.moji sta bili kar zelo vidni;)
javi kaj bo:sloncek:

clock-img

13.12.2004, 22:17

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

če je rahla črtica potem je nosečnost....:bravo:9nebesa ampak po drugi strani so se pa punce nekaj časa nazaj pritoževale nad zanesljivostjo Romed testov tako da uporabi CB!

držim:miska:

clock-img

13.12.2004, 22:20

clock-img

Anonimen

ja to pa tudi drzi, baje dosti x narobe pokaze, ceprav, da si noseca nebi smelo narobe kazat...baje da pokaze le negativno narobe:muca:

clock-img

13.12.2004, 22:20

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Dobrodošla!
Če si res večkrat brala tale forum, potem veš da je vse možno.. Večkrat so se puncam pokazale takele črtice kot pr teb! Enim lažno, drugim resnično!
Tud jst ti predlagam še en test (CB ali BC) čez kakšen dan dva tri, da boš lahko bolj zanesljivo verjela v te domače testke in če si al nisi resnično nova srečka :nosecka:!?!
Držim :miska:, ti pa pridno poročaj, da bomo spet lahko komu ploskale in čestitale!

clock-img

13.12.2004, 22:23

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz ti svetujem, da dva dni počakaš, potem pa ponovno poskusiš s ClearBlue testom, je bolj zanesljiv. Koliko časa ti pa zaostaja menstruacija? Mogoče si samo prehitro testirala.

Sicer sta pa dve :modri::roza: na RR čas za veselje, zato ti želim in pošiljam :angel:, da nam veselo novičko tudi potrdiš

cmokec

clock-img

13.12.2004, 22:42

clock-img

Neža81

pencil-img

717

Nočem te spravit v slabo voljo ampak pr meni je blo tako; M mi je zamujala 7 dni, imela sem vse znake za nosečko, romed t4est mi je pokazal rahlo vendar vidno 2 črtico 5 dan izotanka M, a žal sem 8 dan dobila M. Šla sem ginekologinji in mi je rekla, da sem že tretja pacientka prišla tisti dean, ki ji je romed pokazal lažno.

Vseeno držim :miska: zate"

LP, Neža

clock-img

14.12.2004, 10:52

clock-img

Natka1

pencil-img

236

Bom pristavila še jaz svoje mnenje in izkušnjo, ki je na las podobna Nežini. Predlagam, preveri s CB ali Baby check, menda je bolj zanesljiv.

Upam, da je tebi uspelo in da si srečka :nosecka: .

Natka

clock-img

14.12.2004, 11:12

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Naj še jaz opišem svojo izkušnjo.
Meni sta romed in Baby Check test pokazala rahlo črtico, CB pa je pokazal negativno. Tako, da po vsej verjetnosti je najbolj zanesljiv CB.

Vso srečo.

clock-img

14.12.2004, 20:05

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

BP počakaj tam do petka in če M ne bo kupi Clearblue in test ponovi. Držim pestke :miska::miska::miska::miska: da bo velik +

:metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem