writing-img

Romer King TS plus

clock-img

29.11.2005, 09:53

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Razmišljam o nakupu Romer King TS plus avtosedeža za svojo pikico. Ali ga kdo ima? Kako ste zadovoljni z njim? Kdaj ste dali vanj svojega otroka.

Bolj ko študiram teste, vedno se najbolje odreže. Ali je v praksi tudi tako?

Hvala

clock-img

29.11.2005, 10:01

clock-img

Arwen

pencil-img

314

Naš sedemmesečnik že sedi v njem, čeprav še nima 9 kil. Se mi zdi zelo fajn, ker ga lahko tudi bolj poležeš, če otrok spi. Tudi drugače nimam pripomb, je zelo dovršen. Na testih se je skupaj z Maxi Cosijem res najbolje odrezal, tako da ti priporočam, da se odločiš za enega od njiju. Lp, T.

clock-img

29.11.2005, 10:14

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!

Jaz ga imam in je res super. Mali se v njem vozi od 6ega meseca, ker mu je bila lupinica premala - tukaj pa sedi kot kralj na prestolu. Vedno mi zaspi...

LP Tina

clock-img

29.11.2005, 11:40

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Mi ga imamo in smo zelo zadovoljniuser posted image
Uporabljat smo ga začeli pri 8 mesecih, sicer je mala velika, samo težka pa ni, tako da sem jo imela kar v lupinici, čeprav je na koncu začela protestirat in sitnarit med vožnjo...tako da je bil zadnji čas, da smo jo prestavili in vožnja je spet užitekuser posted image

clock-img

29.11.2005, 13:41

clock-img

lex

pencil-img

6532

Mi ga tudi imamo in smo full zadovoljni z njim. Je pa najcenejši v Toysu (cene se razlikujejo glede na material preobleke in najboljša je v Toysu toliko, kot pri nas bombažna - razlika 10 jurjev). amapk ta trenutek jih na iternetni strani ni (sem preverila), tako da ne vem ali jih še imajo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

03.12.2005, 20:03

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Ko smo ga mi kupovali je bil na Sončku cenejši kot v Avstriji, tam je bila akcija samo za navaden bombaž. Smo vsi veseli da je šel Luka iz lupinice ven user posted image  Fino je ker se naklon regulira, pa višina pasov se zelo enostavno regulira. Za varnost pa iz prakse ne vem nič povedat, pa upam da tudi nikoli ne bom. Na testih je zmagovalec.

Lep pozdrav
tasika

clock-img

04.12.2005, 11:50

clock-img

Anonimen

Tudi mi ga imamo. Filip je v njem od 8 meseca. Smo zelo zadovoljni user posted image

clock-img

05.12.2005, 16:21

clock-img

asija

pencil-img

149

Mi smo zelo zadovoljni. Mi smo ga začeli uporabljati šele pri 9 m, ker je naša miška suhcena in je bila prav rada v jajčki. Pa še bolj komot mi je bilo, da sem jo imela spredaj.

Je vreden svojega denarja.

clock-img

06.12.2005, 15:55

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Tudi jaz ti ga priporočam.

clock-img

08.12.2005, 09:15

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Smo (no, babica ga je) kupili za miklavža. Mala sedi not ko kraljica - sem jo poskusila dat še v maxi cosi priori, pa ni niti približno tako lepo sedela. Hvala za vse izkušnje!
Sicer bo še 1m doma počival, bomo počakali da še malo bolje sedi, potem pa akcija. Do takrat jo pa kar doma malo not posedem, da se navadi. Se ji ful dopade..user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem