writing-img

Rotirajoča krtača za lase

clock-img

22.03.2006, 14:33

clock-img

Anonimen

A jo ima katera? Tisto iz reklam? Pa v Quellejevem ali Neckermanovem katalogu je?
Saj veste, tista krtača za lase, ki je na elektriko in se sama vrti?
A je to v redu ali ni?
Jaz imam namreč slamo na glavi, pa ne vem, če je ne bi s tistim malo zlikala. Izgleda v redu.

clock-img

22.03.2006, 14:38

clock-img

Anonimen

Dej nabav pa poj povejuser posted image  mene tud zanima.

clock-img

22.03.2006, 14:38

clock-img

Anonimen

Seveda Splišni, če to kupiš, boš potem zgledala kot Andie MacDowell. user posted image

clock-img

22.03.2006, 14:42

clock-img

Anonimen

Mater sta mi pomagali!user posted image  Če to ne bo delovalo, se grem pa res na kratko pošišat!
Upam, da ima katera ...

clock-img

22.03.2006, 14:50

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Splišni, ne se šišat, pejdi v Big Ben in kupi rotirajoče krtačo ki piha topel zrak - mislim, da od Brauna, cca 12.000 SIT.

Ima moja kolegica in je super stvar.user posted image

krepat ma ne molat

clock-img

22.03.2006, 14:54

clock-img

Anonimen

A toliko je v Big bangu? V Quelleju je 4.500, se mi zdi. A pa ti jo imaš? In je v redu?

clock-img

22.03.2006, 14:55

clock-img

Anonimen

Aja, se opravičujem, kolegica jo ima. Nisem videla. No, potem jo bom pa res kupila, samo še ne vem, a  pri Quelleju ali v Big bangu.
A pa ta kolegica ima dolge lase? A ima goste? Me skrbi, da bi se mi vse zapletlo, da sploh ne bi šlo skozi. Ker jaz imam gmajno na glavi.

clock-img

22.03.2006, 15:08

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

user posted image  v Dubaju sem dala zanjo mal manj kot 1.000 sit user posted image  je pa na "baterijski polnilec"
men je takrat pomagala, saj sem vse svoje krtače in ježke doma pozabila user posted image  od takrat se pa na njej nabira prah... eh, saj se na likalniku tud user posted image

clock-img

22.03.2006, 17:06

clock-img

Anonimen

Splišni ti imaš pa res težave sama s sabo. Enkrat gube, drugič lase. Ah dej no malo manj se obremenjuj sama s sabo pa bo. Zdaj bo kmalu topel sonček, pa ti bo on posušil lase.
Boš vidla kok boš fejstuser posted image user posted image

clock-img

22.03.2006, 17:40

clock-img

Reja

pencil-img

545

Meni so se v to krtačo zapletli lasje. Tako da je od takrat od sestre.

Samo opozorilo, da jo uporabljaj previdno, če jo boš nabavilauser posted image

clock-img

22.03.2006, 20:29

clock-img

Anonimen

Ojej, Reja, no, tega sem se bala. A to se potem res lahko naredi. Na, pa spet ne vem, kaj naj naredim.
Ja, anonimna, saj če tako pogledaš, se res še zdi, da imam malo problemov zadnje čase.user posted image  Mogoče se pa bližam drugi puberteti. Čisto možno. Pa še to, na soncu se gube še ful, ful bolj vidijo ... pa slamnati lasje tudi.

clock-img

22.03.2006, 22:11

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Splišni, na žalost ti ne vem pomagat, ker sploh ne vem, da takšne krtače obstajajouser posted image user posted image . Imam pa tudi slamnate lase, jaz jim pravim žimaste, pa mi je najbolj enostavno, da imama kratke. Tako pa so roke dovolj, pa čeprav obe levi. Enkrat skozi lase, pa imam TOP frizuro, brez utrjevalcev, gelov.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

23.03.2006, 08:28

clock-img

Anonimen

Ja, marogica, za to bi jaz morala imeti res čisto, čisto kratke, ker drugače imam takoj mah na glavi. Saj zdaj premišljujem, če se ne bi res pošišala. Saj včasih mi je pasala taka kratka frizura, zdaj, ko sem shujšala, bi mi mogoče spet.
Ooooo, imam jaz problemov!user posted image

clock-img

23.03.2006, 09:18

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

Splisni, men se pa zdis fajn s tvojo frizuro.... no, sicer te vedno zagledam bolj oddaljeno user posted image  pa tako blizu sva...

Mami, pika moja!

clock-img

23.03.2006, 09:20

clock-img

Anonimen

Ja, tako govoriš, ker si me videla samo bolj od daleč.user posted image  Saj veš, iz aviona je vsaka krava črna ... ne, to je ponoči .. oh ja, saj bo.user posted image

clock-img

23.03.2006, 09:29

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

ja no, ce pa ne prides nc na kavo.... vabla te pa ne bom vec, sem te ze tokrat user posted image

za frizura pa, od kolegice mama je vsak drugi dan hodila k frizerju...

Mami, pika moja!

clock-img

23.03.2006, 09:37

clock-img

Anonimen

Evo, pridem na kavo. Danes popoldne okoli 17. ure. O.K.?

clock-img

23.03.2006, 09:38

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

OK

Mami, pika moja!

clock-img

24.03.2006, 09:22

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Meni jo je moja frizerka odsvetovala... imam pa zelooo goste, težke lase.

clock-img

24.03.2006, 10:57

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Jaz imam to krtačo. Kupila sem jo že dolgo nazaj. Imam zelo dolge lase, pa ne pregoste. Ampak ti povem, da sem si jih ene parkrat tako zafeclala v tisto krtačo, da me je potem reševal mož.

Dobesedno zavozlale so se mi. Ampak je res ena prastara. Zdaj pa včasih uporabljam tiste navijalke, ki izgledajo kot trakovi. Tiste gumijaste.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem