cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rovus ali H2O

clock-img

09.03.2006, 22:24

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Odločam se za nakup sesalca, pa me zanimajo vaše izkušnje glede Rovusa in H2O. Kateri je boljši? user posted image

Hvala in lp!
Petra

clock-img

09.03.2006, 22:37

clock-img

Anonimen

Jaz se tudi še odločam za nakum enega ali drugega. Samo po moje je vseeno boljši rovus ker ima več filtrov H2O ima pa samo vodni filter če se ne motim. Pa rovus ima dosti več nastavkov. No ja pa še lepši je user posted image
Aja pa cena je pa mislim da enaka. Ne vem bo treba še mal premislit. Mogoče bo pa kakšen od teh dveh čez kakšne 3 tedne že cenejš user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2006, 22:47

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Aja, pa pri rovusu dobiš še sesalec za avto, pri H2O pa magično krpico....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2006, 22:57

clock-img

Anonimen

Ja pa res menda!
Ja jaz krpico že mam in je suuuuuper....
Ne res vse se da spucat z njo pa brez čistill. Ja un mali sesalnik bi mi pa res prav prišel. Sam jaz bi ga pomoje mela kar u kuhinji (drobtine pa to, ja pa še user posted image ) k za avto po moje ni dovolj močan. No ja vsaj za mojga k pride parkat na leto na vrsto za čiščenje.user posted image

clock-img

12.03.2006, 18:57

clock-img

india

pencil-img

5342

Kakšna je pa cena za Rovusa?

clock-img

12.03.2006, 19:04

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Miska,smo ti ze enkrat nekje povedal user posted image  30.000 pride. user posted image

clock-img

12.03.2006, 20:00

clock-img

india

pencil-img

5342

Hehe, pa sem iskala tisto temo, a mi je ni našlo! Hvala!!!
Aja, ima pa Rovusa soseda, pa ga ful hvali, samo nje nisem mogla vprašat za ceno,ker bi potem blo takoj tisto :  a ti ga tudi moraš kupit??user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2006, 10:14

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Ma, js sem ga kar naročla. Kar bo, bo, če ne ga pa zapakiram in pošljem nazaj. user posted image

clock-img

13.03.2006, 10:35

clock-img

india

pencil-img

5342

Pety, prosim poročaj o kvaliteti in kako boš zadovoljna!user posted image

clock-img

13.03.2006, 18:36

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Bom, ampak trenutno ga nimajo na zalogi, tako da bo malo dlje za počakati.

clock-img

19.03.2006, 21:46

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jaz mam pa tistega iz Interspara Hyundai pa je moj najboljši prijatelj, ker nič ne kiham, čeprav sem do zadj poleg vseh sesalcev "za alergike"

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem