writing-img

Rozine

clock-img

11.04.2010, 16:54

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Ker nisem nikjer zasledila, našla pa ful receptov z rozinami (kašice), me zanima, pri katerem mesecu bi lahko otročku ponudila rozine?

clock-img

11.04.2010, 17:39

clock-img

mini86

pencil-img

6050

js sm našmu jih dala tm nkje pri 8 mesecih-takrat naj bi tudi po denverjevem testu vadil z njimi pincetni prijem..
neki jih je pojedu, večinoma ma jih valja po ustih..

če bi jih dala v pecivo jih daš pomoje komot loh

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

11.04.2010, 18:11

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Reby - naša jih je že ful dolg, mislim, da od enega 7 meseca. Jih ji pa dam kuhat zraven jabolk v kompot. 

Pa smo 4!!!

clock-img

11.04.2010, 18:19

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

tudi moja user posted image jih je kmalu dobila v kompotu z jabolki in jih obožujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2010, 20:48

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz sem jih kar kmalu začela dajat v kompot zraven kuhat in pol je tudi pojedla v kašici s sadjem te rozine.

clock-img

12.04.2010, 09:01

clock-img

jakipaki83

pencil-img

203

Pri nas jih jemo že nelje og 6,5 meseca. V naribano surovo jabolko z ovseno kašo mu jih dam, da vse skupaj malo posladkam. Zaenkrat jih še skuham, da nabreknejo. Potem pa seveda pretlačim.

clock-img

15.04.2010, 21:27

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Reby - naša jih je že ful dolg, mislim, da od enega 7 meseca. Jih ji pa dam kuhat zraven jabolk v kompot. 

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tudi moja user posted image jih je kmalu dobila v kompotu z jabolki in jih obožujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

A tale kompot jim pol dajete za pit user posted image  Kaj pa sadje? Pojejo za obrok, al kako???

Hvala user posted image

clock-img

16.04.2010, 13:57

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

A tale kompot jim pol dajete za pit user posted image  Kaj pa sadje? Pojejo za obrok, al kako???

Hvala user posted image

Jst skuham kompot, poberem ven sadje in mu dam za pojest za malico, tekočino od kompota dobi pa čez dan za pit - ma ful rad!

clock-img

18.04.2010, 22:22

clock-img

soncica01

pencil-img

278

rozine naša pogosto dobi, prvič jih je dobila tam nekje pri 7-ih ali 8-ih mesecih. Je pa res, da jih nisem nikoli kuhala v kompotu (dobra ideja, bomo poizkusili), dobi jih vedno zraven svežega sadja ko ima sadni obrok. Včasih ko pa jo moram malo zamotiti da recimo kaj naredim, jo dam v stolček za hranjenje in na krožnik nekaj rozin in potem kar sama jemlje eno po eno rozino in zadovoljno poje. Zgleda ji je všeč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem