writing-img

S/M, grobi seks

clock-img

22.08.2007, 12:02

clock-img

trojči

pencil-img

462

Dve temi tu sta mi dali mislit.

1. Ženska, ki s svojim dela na otroku, seksa s svojim izključno tako, da se ona kričeče našminka, on si nekaj časa pri močni svetlobi ogleduje njeno nožnico in nato navali, ko je še suha. Če se ona slučajno navlaži, je strašansko jezen.

2. Pero včeraj. Zaigral je vlomilca, zvezal prijatelja in grobo obdelal njegovo.

Zdaj mi pa ni jasno ali gre pri teh "igricah" zares ali ne. Če je od prve ženske mož sadist (kar se mi močno zdi), potem on doživi najlepši orgazem oz. ga najbolj vzburja to, da njo zares boli. No, mogoče je finta pri njem v tem, da si pri spolnem odnosu prikliče v glavo nek prizor in ga ona sploh ne zanima.

V drugem primeru mi pa spet ni jasno to, kako odigraš posilstvo in uživaš v tem, če ženska ne sodeluje. Če samo leži. Pero, je ona doživela orgazem? In kaj je medtem počel on, si mu pustil vsaj malo proste roke? user posted image  Razen če sta se tista dva kasneje dala dol v normalnih okoliščinah.

Obstaja torej oboje: s/m in s/m igrice? Eno s pravo bolečino, eno z zaigrano?

clock-img

22.08.2007, 12:10

clock-img

madela

pencil-img

4734

Eh,pomoje so to samo igrice. Midva doma se tud včasih tako igrava,tako malo bolj na grobo,brez nežnosti. Samo bolečine so izključene. Torej so to bolj S/M igrice.
A tebi še se nikoli ni zgodilo,da bi te mož,partner grobo potisnil na posteljo,te bolj grobo na hitro slekel in potem navalil?
Zna bit zanimivo,če sta seveda oba za to.

clock-img

22.08.2007, 12:12

clock-img

trojči

pencil-img

462

Ma ravno zadnjič sem rekla, da me v domišljiji rajca grobi seks, a kljub temu da sem bila že hot, mi ni sedlo. Žal. user posted image

No, to ravno sprašujem, če se moraš pri teh igricah tako zelo vživet, da lahko uživaš, da se mazohist v resnici boji? Ker če si z nekom, ki mu zaupaš, ki veš, da bo prenehal takoj ob stop znaku, ni tisto pravo, ne?

< Sporočilo je popravil trojči -- 22.8.2007 12:14:30 >

clock-img

22.08.2007, 12:13

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Ja, ljudje seksajo, kakor jim paše .... boh ne daj tako, kot zapovejo "naključni mimoidoči" user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.08.2007, 12:13

clock-img

Anonimen

To je pa zanimivo res, probaj pa boš videla.. Če je stalno samo ljubljenje, zakaj si ne bi dali duška, pa malo grobo? Brez da kaj boli.. Orgazmi pa prihajajo in prihajajo user posted image

clock-img

22.08.2007, 16:03

clock-img

pero72

pencil-img

59

Eh trojči zdej si pa že firbec.  user posted image

Ne bi opisoval glih v detajle , k bi pol kakšna mi pošiljala ZS in hotla da še njo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.08.2007, 16:07

clock-img

rija

pencil-img

15589

veš kaj, jaz sem na mojega včasih tak jezna, da bi ga najprej namlatila z enim kolom, te pa naj se jeuser posted image    

dovolj grobouser posted image

...vox populi...

clock-img

22.08.2007, 17:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pero72

Eh trojči zdej si pa že firbec.  user posted image

Ne bi opisoval glih v detajle , k bi pol kakšna mi pošiljala ZS in hotla da še njo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eni so pa res samozavestni in zelooooo pohotni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.08.2007, 08:41

clock-img

pero72

pencil-img

59

Eni so pa res samozavestni in zelooooo pohotni

To pa sigurn nase mislišuser posted image

clock-img

23.08.2007, 08:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pero72

Eni so pa res samozavestni in zelooooo pohotni

To pa sigurn nase mislišuser posted image

Med drugim tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sam pred mano si pa ti user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.08.2007, 10:47

clock-img

Anonimen

Jaz pa nič ne razumem.Kaj so to vici ali kaj?user posted image

clock-img

23.08.2007, 11:43

clock-img

trojči

pencil-img

462

Pero, ti lahko pišem na zs?

clock-img

23.08.2007, 11:45

clock-img

trojči

pencil-img

462

Če prav razumem...mislim da.... zdaj ko sem prebrala vaše odgovore btw hvala....pri igricah ne boli....ni pravega strahu....dela le domišljija...vse ostalo pa je s/m.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem