writing-img

SADJE

clock-img

27.03.2006, 19:14

clock-img

mayy

pencil-img

321

Vprašala bi katero sadje jeste mamice ki dojite.Mi je zdravnica rekla da lahko jem samo jabolko,banano in mango.Nik je star 5mes. a lahko že kakšno drugo sadje.Kaj v mislite.

clock-img

27.03.2006, 19:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.03.2006, 19:35

clock-img

April

pencil-img

5459

jaz sem prve mesce razen banan jedla samo kuhano sadje. Probaj, pa boš videla. Mojga je naprimer napenjalo, če sem pojedla jabolko.

clock-img

27.03.2006, 19:42

clock-img

mayy

pencil-img

321

Aješ tudi kivi.Pravijo da tudi povzroča alergije je pa dober za hujšanje in prebavo.

clock-img

27.03.2006, 20:08

clock-img

zoya24

pencil-img

767

Jaz sem od tretjega meseca jedla vse, vključno z mandarinami in pomarančami. Naš ni nikoli imel problemov s tem, kar sem pojedla jaz. So pa otroci različni, zato poskusi še kaj drugega, pa boš videla. Jaz sem vedno novo sadje poskusila dopoldne.

clock-img

27.03.2006, 22:17

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz sem jedla vse vrste sadja, brez kompliciranja in že od začetka. Izogibala sem se samo agrumom(limona, pomaranča, mandarina...). Ni bilo nobenega problema ne pri prvem, ne pri drugem otroku, tudi brez doktorata iz raznih vrst sadja in njihove uporabnosti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

28.03.2006, 09:13

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Prvi mesec sem še malo gledala, kaj jem. Potem po tretjem sem jedla pa res čisto, čisto vse.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

28.03.2006, 10:18

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Jaz sem se čisto čisto na začetku izogibala surovemu sadju in zelenjavi, ampak sem že kmalu začela jesti vse po vrsti. Tudi stročnice, vse vrste sadja, vse vrste mesa.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem