writing-img

SENČNIK ZA QUINNYA

clock-img

17.03.2006, 15:48

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Doma imamo voziček Quinny freestayle comfort, pa me zanima kateri senčnik (marela) na njega. Sicer ima res veliko streho ampak včasih sonce sije prav direkt na sončico. Ker koliko mi je poznano orginala ni pa me zanima, če katera ve od katere druge firme paše gor, ker ima kar konkretno ogrodje.
Hvala.

clock-img

17.03.2006, 15:54

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz sem ga kupila v mothercare...črnega sem iskala in ga drugje niso imeli...lani poleti je bil 5400 sit
pritrdiš ga kamorkoli, ni ga pa treba vsakič v celem dol jemat in odvijat, ker se samo zg. del odstrani, spodnji, ki se privije na voziček pa lahko ostane gor (jaz ga že celo zimo zraven vozim, pa nič ne moti)

yeah, thats me ;)

clock-img

17.03.2006, 15:57

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

O hvala Pravljica user posted image , bomo šli jutri v Emporium pogledat, upam da ga še imajo.

clock-img

17.03.2006, 16:47

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Isto kot pravljica,samo mi mamo rdečgauser posted image user posted image user posted image .

clock-img

17.03.2006, 17:32

clock-img

petri85

pencil-img

544

Cappy, jaz ti priporočam, da kupiš kar tega v Pikapolonci, ki so sedaj v akciji za cca. 1800 SIT! Mi smo ga kupili že jeseni in se prav tako lahko odstrani samo marelica, ni treba cele dol odvit!!!

clock-img

17.03.2006, 20:00

clock-img

TVN

pencil-img

714

Mi imamo sand comforta in sem v BC dobila skoraj v enakem odtenku senčnik od Peg Perega. Superca! Je pa isto nekaj čez 5.000 SIT.

clock-img

18.03.2006, 22:01

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Jaz sem senčnik kupila lani v Kiki v Celovcu - imajo take univerzalne za 14 EUR. Uporabila pa sem ga samo 1x. Mi je bilo vedno bolj enostavno odpeti zadrgo na strehici in regulirati strehico naprej in nazaj, kot pa senčnik nagibati in se zaradi tega ustavljati na vsak meter. Pri meni je bil univerzalen senčnik čisto zgrešen nakup - sej zato pa originala za Quinny Freestyla sploh ni

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

19.03.2006, 10:31

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

JA SEM BILA V pIKAPOLONICI IN SEM POGLEDALA TISTI SENČNIK PA IMA PREMALO ODPRTINO , KER QUINNYI IMAJO DEBELE ROČAJE, BOM ŠLA KAE V E.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem