writing-img

SEPTEMBER 2005

clock-img

15.12.2005, 09:00

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

No, pa naj vas še jaz lepo pozdravimuser posted image Saj sploh ne vem, če se me katera še spomni. Prej sem bila prijavljena kot Čiračara in rok sem imela 19. septembra. No, pa se je vse to "ornk" zavleklo in šele 4. oktobra zjutraj se je s carskim rezom rodila moja princesa Vita user posted image - težka 3260 in dolga 51cm. Carski rez ni bil predviden, zato je bilo vse to zame malo nepričakovano, ampak vse je res pozabljeno ko gledam svojo temnolaso dojenčico.
Do sedaj smo v redu, malo je bilo napenjanja, krčev hvalabogu le nekaj dni, spimo vsi celo noč in nasploh je zelo netežaven dojenček. Zelo hitro smo se privadili novega tempa in zdaj uživamovsak dan sprotiuser posted image

Lp vsemuser posted image

clock-img

15.12.2005, 09:11

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

mala vita, se mi zdi da so novemberke na formu po porodu ali pa starši čvekamo user posted image

clock-img

15.12.2005, 10:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.12.2005, 14:32

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Ja, smo na forumu PO PORODU:  http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=678030,
pridruzi se nam, bo bolj veselo!!! user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

15.12.2005, 21:20

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Ja, čiračara, seveda se še spomnemo. Jaz sem se že spraševala, kje ste Celjanke. Pa tudi zadnje mesece nosečnosti te ni bilo... Imamo vse pod kontrolo user posted image . Smo na forumu po porodu, kot so ti že sporočili, čeprav nihče ne ve, zakaj.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem