writing-img

SERATEC test-težave

clock-img

11.05.2006, 11:01

clock-img

mušica

pencil-img

36

Pozdrav vsem!

Zanima me, če je katera kdaj uporabljala ta test za ugotavljanje nosečnosti.

Namreč, danes sem ga naredila in šele po eni uri se je pokazala kontrolna črta, druge črte ni, torej najverjetneje nisem noseča.
Sem pa naredila eno napako in sicer testni listič mi je padel v posodico z urinom in tako se je zmočil cel. Bi lahko to vpljivalo na rezultat?

Je test neveljaven?

lep dan in hvala vam za odgovore

clock-img

11.05.2006, 11:34

clock-img

kasija78

pencil-img

333

Serateca nisem uporabljala, sem pa podobne teste. Test ne sme pasti v urin, sicer je neveljaven. Ker sem spretna, se je to zgodilo tudi meni in mi je pokazal kar nekaj - obarval se je cel. Morala boš ponoviti z drugim.

clock-img

11.05.2006, 17:17

clock-img

Anonimen

Jaz sem delala s Seratecom, pa se mi to ni nikoli zgodilo, mislim, da je krivo to, da se ti je cel test zmočil. Kontrolna črtica se ti mora pokazat takoj, ker je to znak, da test prav deluje.
Probaj naredit z novim, pa srečno!user posted image
P.S: test mi je pokazal pravuser posted image

clock-img

11.05.2006, 17:42

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Mušica, meni je seratec pokazal lepo in pravilno (kontrolna črtica se je pokazala takoj, druga pa čez kako minuto). Poglej si moj album.

Test naredi še enkrat. Na srečo si uničila ta poceni test...naslednjič bo boljše user posted image ! Pa želim ti user posted image !

clock-img

11.05.2006, 20:44

clock-img

Anonimen

Vampirka, jaz mam 3 take user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem