writing-img

SIBIL-italijanski romani

clock-img

25.07.2005, 20:47

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

ojla!selena je napisala da bereš italijanske romane;)kakšne pa?:zmeden2:a tudi i grandi ramanzi storici od harlequin mondadori?:zmeden2::zmeden2:ne ho a tonellate,vorresti prestarmeli se gli hai?:zmeden2::zmeden2:
lp,katja:morje::morje:

clock-img

25.07.2005, 22:06

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Ehm-SIIIIIIII!:ups:
Ci dobbiamo assolutamente vedere per un caffe-e qualche scambio.......ok?;)
Ciao,
Sibil

clock-img

25.07.2005, 22:08

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

EE štronce:)-:)-:)-:)-:)-.Še dobro,da ne znam pisati italjansko:)-:)-:)-:)-.Bom rabla en šnel kurz.
en lp:morje:D.

clock-img

25.07.2005, 22:12

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Saj razumeš menda ja, anajmad?Saj se lahko pridružiš, smo na Obali najbolj zakrnele kar se zmenkov tiče...aja, pa tvoja nimfa bi lahko moja dva nimfaka spoznala, če hočeš male vriskače doma...hehe.:)-
LP,
Sibil

clock-img

25.07.2005, 22:15

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Lahko bi.Smo res neki bolj počasne te primorke(no jst sem priseljena:)-).Zdej pa mislim,da bo počas konc s temi počitnicami in bi se lohk na kakšni:kava:dobile.Kaj misliš????

clock-img

25.07.2005, 22:20

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Ma klinc-moje počitnice so že davno mimo...a ti nič ne greš na dopust?:morje:
Drugače pa šetam vsak dan mimo tvojega delovnega mesta-če delaš na zav. v Kopru.:zmeden2:
Komot se dobimo, samo treba je določit kraj, dan in uro.Jaz sem večinoma vedno za....kafe.:kava:
LP,
Sibil

clock-img

25.07.2005, 22:32

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst sem danes začela uradno z dopustom -14 dni.Ne gremo nikamor,ker upam da bomo šli septembra skupaj.Delam pa jst v Izoli:zmeden2: in grem redko res redko v KP.Ma nič,se pišemo pa je.

clock-img

25.07.2005, 22:40

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

jutri zjutraj bom sigurno v KP,jaz neva6 in Timi,ponavadi gremo na :kava: za tržnico;)ci vediamo per un caffe?:zmeden2:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem